Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

1424 anunturi.

Medic stomatolog

Medic rezident an I specializarea chirurgie stomatologica si maxilo-faciala, promoția 2021 Carol Davila Bucuresti caut colaborare part time in vederea manoperelor de chirurgie orala, odontoterapie, profilaxie.

Ortodontie

Medic rezident anul 1 Ortodontie, caut colaborare pentru asistarea medicului specialist ortodont. Detin PFI, asigurare malpraxis. Membra a CMSB. Se trimite CV la cerere, rog contact pe mailul afisat. Disponibilitate imediata.

Part Time

Asistent medical fără experiența in Stomatologie îmi caut job Part Time după amiaza

Mentiuni: Lucrez ca asistenta de 4 ani

Ortodont

Clinica Clever Dental este in cautare de colaborare pe termen lung pentru ortodontie.

Mentiuni: 2 zile pe luna pentru inceput

Medic stomatolog

Colaborare medic stomatolog full/part time in cabinet cu toate echipamentele noi și moderne.
Pacientura formata+asistenta.

Detalii la telefon 0755065774

Medic dentist debutant

Medic dentist debutant

Medic dentist promotia 2021, rezident in anul 1 ortodontie, caut un cabinet unde sa pot efectua manopere de profilaxie, odontoterapie, pedodontie sau asistarea medicului ortodont.

Sunt o persoana comunicativa, implicata si serioasa.

Detin SRL;
CV-ul il trimit la cerere pe email.

Asistent radiologie dentara

🦷 Asistent medical radiologie dentara
🦷 Fotografii de diagnostic
🦷 Experienta in domeniu 6 ani
🦷 Iubitoare de radiologia dentara
🦷 Disponibilitate imediată

Mentiuni: Atenta la detalii Spirit de echipa si colegialitate Seriozitate

Cautam medic pasionat de endodontie

Suntem o clinica stomatologica situata langa metrou Piata Sudului,cautam colaborare cu medic pasionat de endodontie. Se lucreaza exclusiv cu diga,rotativ,condensare la cald. Punem la dispozitie pacienti,asistenta. Procent 40%. Trimiteti cv-ul impreuna cu portofoliul propriu de cazuri pe adresa de email doctorpopescuioana@yahoo.com

Mentiuni: Experienta in domeniu obligatoriu Cazuri clinice proprii

Medic stomatolog

Caut colaborare cu o clinica in Brașov sau Ploiești, ca medic stomatolog. Pot trimite un cv la cerere, mulțumesc

Job part-time

Sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Medicina Dentara si imi doresc sa aprofundez ce am facut deja la practica in primul an de facultate. Pe parcursul orelor de practica am dobandit notiuni elementare despre endodontie si implantologie, cat si despre instrumentar si cabinetul stomatologic.

Practica

Studenta in anul VI la Universitatea Titu Maiorescu, doresc sa fac practica intr-un cabinet stomatologic.

Mentiuni: Sunt o persoana dornica sa invat, perseverenta si muncitoare. Mentionez ca am mai lucrat intr-un cabinet stomatologic si am experienta in radiologie.

Medic Stomatolog

Medic stomatolog cu experienta de 2 ani, sunt in cautarea unui loc de munca part-time intr-un cabinet stomatologic in Constanta sau in localitatile limitrofe.

Mentiuni: Detin P.F.I., parafa, asigurare malpraxis, certificat vizat.

Medic stomatolog

Medic stomatolog caut colaborare într-un cabinet pentru efectuarea Manoperelor Stomatologie generala - profilaxie, odontoterapie restauratoare, endodonție, extracție dentară, protetica
Examinarea pacienților, stabilirea diagnosticului, planului de tratament, interdisciplinar pe baza investigatiilor clinice și imagistice/ efectuarea controlului periodic al pacienților, furnizarea informațiilor necesare pacienților despre serviciile acordate, precum și despre modul in care vor fi efectuate acestea/ consilierea in scopul prevenirii patologieri stomatologice, efectuarea tratamentelor stomatologice.

Mentiuni: limbi cunsocute: Engleza – Nivel Avansat Italiana – Nivel Avansat Ucraineana – Nivel Avansat

Rezident chirurgie anul I

Medic debutant, rezident chirurgie anul I, caut colaborare într-un cabinet pentru efectuarea extracțiilor dentare și intervențiilor de mica amploare. Disponibilitate voluntariat(participare) la reabilitări implantare complexe. Sunt o persoana serioasa, interesata, realista și dornică de învățare. Menționez ca am participat la cursuri de reabilitări prin implantologie ghidata și chirurgie plastica parodontala. La cerere pot trimite CV.

Mentiuni: De?in SRL

Medic stomatolog generalist - experienta 5 ani

Medic stomatolog, absolvent Carol Davila promotie 2017, caut cabinet in vederea colaborarii pentru zilele de luni, miercuri, joi. Zona de centru-nord a Bucurestiului, sectoarele 1,3,6. + imprejurimi. Medic autonom, fara nevoia interventiei altor medici, cu exceptia situatiilor care tin de specialisti. Nu lucrez cu procent mai mic de 40%.

Mentiuni: Nu doresc clinici/cabinete nou infiintate. Singura conditie de colaborare este flux mare de pacienti. Detin SRL.