Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

2248 anunturi.

Medic Ortodont caut colaborare

Medic specialist ortodont caut colaborare începând cu ianuarie 2024 cu clinici stomatologice în județul Neamț, Bacău, Iași, Suceava și împrejurimi.

Mentiuni: Pot oferi CV la cerere.

Asistenta Stomatologie


Asistenta stomatoligie

Clinica dentara moderna Laser Boutiq-Dorobanti, cautam asistenta sau studenta ce doreste sa lucreze ca asistenta la program de 4-8h/ zi 13:00-21:00 luni-joi,vineri 10:00-18:00.Programul este flexibil si avem intelegere pentru cei care inca studiaza.
Retributia este proportional cu munca depusa si pregatirea profesionala.
Munca va fi alaturi de medici cu experienta ( peste 20 ani) ce va va ajuta mult.Dorim o persoana serioasa ce doreste sa invete/sa promoveze in acesta specialitate frumoasa.
Telul nostru este:
Sa ne ajutam reciproc…Medic-Asistent- Pacient!!

Mentiuni: Preferam o persoana ce are deja putina experienta stomatologica, vorbitoare de limbi straine si cunostinte in utilizarea computerului.

Mentiuni:

Medic dentist

Sunt medic rezident cu specializarea Chirurgie dento-alveolară cu experiență de 1 an în domeniu. Lucrând în spital, m-am obișnuit sa am o gamă largă de pacienți ce suferă de multiple comorbidități, învățând cum să gestionez tratamentele pe care aceștia le iau, în raport cu actul medical pe care eu urmează să-l livrez. Pe lângă activitatea și patologia de spital, am căpătat experiență în diverse manopere, de la extracții dentare simple, până la extracții de molari incluși superiori, inferiori mezio-angulati și orizontali, chistectomii, inserare de implanturi simple, dar și Fast and Fix și manopere de sinus-lift.

Mentiuni: Sunt interesat ?i de colaborari în afara Bucure?tiului.

Colaborare Medic Stomatolog

Buna ziua! Mă numesc Onică Mădălina și sunt absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie ”Carol Davila”, București, promoția 2023. Sunt o persoană pasionată și muncitoare, motivată să evolueze în carieră.
Ca și experiență, am lucrat 2 ani ca și asistentă, fiind prezentă lângă medic în timpul manoperelor stomatologice și am executat profilaxii dentare si obturații foto.

Pentru obținerea unui CV și o prezentare mai detaliată a experienței și calificărilor mele vă rog să mă contactați la numărul de telefon afișat sau să trimiteti un mail la adresa onicamadalina01@gmail.com

Medic Endodont

Medic stomatolog promotia 2020, specialist endodontie, doresc colaborare in Bucuresti sau in imprejurimi o data sau de doua ori pe saptamana, pentru efectuarea manoperelor de Stomatologie generala si Endodontie.

Medic rezident Protetica Dentara - caut colaborare

Buna ziua, sunt medic rezident la protetica dentara. Caut un cabinet sau o clinica stomatologica in Bucuresti pentru o colaborare full-time sau part-time pe termen lung.
Am absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" in 2021 si mi-am inceput in 2022 rezidentiatul tot in cadrul UMFCD.
Am experienta de un an in realizarea manoperelor ce tin de stomatologie generala (profilaxie, obturatii, extractii) si celor care tin de protetica dentara (protetica fixa si mobila).
Sunt o fire comunicativa, ma adaptez usor in medii noi si la lucrul in echipa.

Mentiuni: Detin PFI. Pentru CV si informatii suplimentare va rog sa ma contactati la numarul de telefon sau adresa de mail afisate mai jos.

Medic Dentist

Cu o experiență de peste 10 ani in stomatologie generala doresc colaborare/angajare într-o clinică medicală moderna pentru a putea performa și a aduce plus valoare.
Disponibilitate oricând, doar in București, preferabil sect 1,2,3.

Mentiuni: Spirit de echipa, empatie, optimism Contact direct sau watsup

Medic endodont/stomatolog generalist

Absolventa a UMF Carol Davila in anul 2016 (experienta reala 7 ani), doresc colaborare doar in Bucuresti, part-time, pe partea de endo sau stoma generala. Tratamentele endo le realizez sub magnificatie, rotativ, diga.

Medic colaborator Cluj

Emanuel Dental Clinic Florești ( str. Traian, nr.2 Columna Residence Vivo) caută medici colaboratori în următoarele specializări:
-Ortodonție
-Pedodonție
-Endodonție
-Stomatologie generală
-Chirurgie
-Protetică dentară

Cerințe:
-Persoane responsabile, implicate, ordonate, dornice să învețe și să lucreze într-un mediu nou și prietenos.
-Minim 2 ani de experiență

Așteptăm CV-ul tau, în vederea stabilirii unui interviu pe emanueldentalclinic@gmail.com sau ne poti contacta pe whatsapp la numărul de telefon 0756 270 630.

Colaborare medic specialist endodont


Medic specialist endodontie din 2022 doresc colaboare cu un cabinet/clinica pentrru reaizarea tratamentelor endodontice si partea de restaurare (obturatie sau pivot fibra de sticla). Detin endomotor si apex finder.
Doresc o colaborare serioasa pe termen lung. Pentru CV,cazuri clinice realizate sau alte informatii rog mesaj la adresa de e-mail.

Medic Specialist

Pentru colegii stomatologi tineri în căutare de colaborare pe chirurgie, endodontie si alte ramuri, gândiți-va de 2 ori înainte d
sa acceptați cabinete cu preturi mici. O pereche de adidasi costa 400 lei, un endo costa la fel. Care dintre ele va avea durata mai mare? O extractie de molar de minte inclus costa 450 lei, in schimb un CONSULT la ORL costa la fel. Care din ele este mai dificil de realizat?

Studenta stomatologie pentru post de asistenta in cabinet stomatologic

Clinica din Drumul Taberei doreste colaborare de lunga durata cu studenta medicina dentara, anul 1-4, in vederea efectuarii sarcinilor atribuite unei asistente dentare (asistare scaun medic, efectuare programari). Program flexibil. Va rugam trimiteti cv pe adresa de mail ellayoana@yahoo.com

Medic stomatolog

Am absolvit UMF Carol Davila Bucuresti promotia 2020, in prezent sunt medic specialist Protetica Dentara, lucrez intr-un cabinet din anul 2021 in Bucuresti, avand experienta in tratamente de profilaxie si odontoterapie, terapie endodontica( doar cu instrumentar manual), extractii, chiuretaje parodontale in camp inchis, si protetica fixa si mobila( fara protetica pe implanturi).Doresc sa ma relochez in judetele Braila/Galati, iar din punct de vedere al carierei sa ma dezvolt profesional alaturi de medici cu experienta!

Mentiuni: Trimit CV la cerere!

Medic specilaist parodontolog

Medic specialist parodontologie, doresc colaborare in vederea realizarii de tratamente parodontale chirurgical si/sau nechirurgical in functie de un protocol individualizat.

Mentiuni: Pot sa trimit CV la cerere. Pentru mai multe detalii rog mesaj

Colaborare studenta medicina dentara post asistena dentara

Cabinet zona Militari P-ta Veteranilor, dorim colaborare de lunga durata cu studenta medicina dentara, anul 1-4, in vederea efectuarii sarcinilor atribuite unei asistente dentare (asistare scaun medic, sterilizare, efectuare programari). Program flexibil, plata/ora. Rog CV cu poza pe contact@insideclinic.ro