Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

1862 anunturi.

Medic Stomatolog

Iti doresti sa faci parte din echipa de medici a clinicii noastre stomatologice de renume din Brasov unde poti cladi cresterea ta profesionala?
City Center Dental Clinique este o clinica inovativa ,dinamica care foloseste istrumentar , aparatura si materiale doar de nivel inalt cu o echipa formata din peste 20 de colaboratori. Pentru intregul staff pacientii nostri se afla in centrul atentiei noastre, sunt primiti cu caldura intr-un ambient modern,confortabil oferim acestora solutii inovative si de incredere.
Colaboratorul ideal are minim 3 ani de experienta , o buna manualiate,este motivat,ambitios si empatic. Detine hard skills de analiza , evaluare clinica si radiografica pentru stabiliarea unui diagnostic corect , o buna comunicare cu pacientul si de problem solving .Se ofera procent avantajos , sprijin in evolutia profesionala .Asteptam sa ne contactati - adresa de mail:info@city-center.ro sau telefonic 0733000140

Ortodontie

Medic ortodont caut colaborare in judetul Cluj sau imprejurimi.

Asistenta

Caut loc de munca part time cu program flexibil ca asistenta ,Intr un mediu plăcut.
Am experiență de 2 ani ,mai multe detalii la telefon

Asistent igienist dentar

Asistenta medicala in stomatologie caut cabinet stomatologic pentru a efectua manopere de profilaxie. Mentionez faptul ca nu am experinta in manopere de profilaxie dar am o experienta de aproximativ 10 ani ca asistent dentar.
Am făcut cursul de Profilaxie și Sigilari Dentare din cadrul Academiei de Stomatologie - Optimutil.

Mentiuni: Loca?ie : doar în sectorul 4.

Colaborare medic stomatolog

Sunt medic stomatolog, ma numesc Al- zubaidy Mohammad Saad, doresc colaborare/angajare cu o clinica stomatologica in regim part time/full time in Bucuresti.
Am câtva luni de experiența.

La cerere pot trimite CV.

Mentiuni: Am toate actele necesare si am experienta. Eu sunt gata sa lucrez cum cereti Dvs.

Caut loc de muncă

Studentă în anul 3 la Amg caut loc de muncă cu un program de dimineață. Experiență nu am dar sunt o persoană descurcăreață și invăț repede. Pentru cv și mai multe detalii aștept mesaj pe email.
alexa123.ale@yahoo.com
Mulțumesc anticipat!

Medic Rezident Protetica Dentara

Buna ziua! Ma numesc Panaite Octavian Gabriel si in prezent sunt medic rezident Protetica Dentara. Sunt interesat de o colaborare cu cineva pe termen lung, un loc in care sa ma formez, cres si sa capat cat mai multa experienta. Activatea profesionala este limitata dar sunt dispus sa acaparez cat mai mult si ofer ce stiu eu mai bine. Daca sunteti in cautarea unei persoane care este la inceput si vreti sa o formati ma consider omul potrivit.

Mentiuni: Astept atat telefon cat si email/whatsapp. Am toate actele la zi+ forma juridica.

Asistenta stomatologie - Caut CABINET, exclus clinici

Acte la zi (malpraxis, aviz).


- Experienta, din 2018 pana in prezent.


- Onorariul: 3500 net (6h.) si 4000 net (8h). 

‼️ Daca se doreste minimul pe economie atunci net-ul il doresc 4500.


- Disponibilitate: in ture SAPTAMANALE (o sapt dimineata, cealalta dupa-amiaza) ORI EXCLUSIV DIMINEATA pana in orele 16-17. Doresc un PROGRAM FIX, discutat in prealabil CU MEDICUL, nu cu, colega/colegele.

- Lucrul cu UN SINGUR MEDIC, MAXIM 2

- Experienta pe toate ramurile, in special chirurgie.

- Daca se doreste pot realiza si manopere de profilaxie (detartraj, periaj, airflow).

- Locatii: Pantelimon, Mega Mall, Iancului, Titan, Mihai Bravu, Bucur-Obor

- Trimit CV la cerere
- Disponibilitate 1 iunie

Mentiuni: Rog sa nu ne deranjam daca se doreste negociere de orice fel

Asistenta medicala

Cabinet stomatologic MaraDent in cartierul Zorilor, angajeaza asistenta medicala full-time si part-time. Asteptam cv-ul dumneavoastra pe office@maradent.ro sau detalii la nr de telefon 0745522849.

Mentiuni: Asistenta medicala

Colaborare

Medic stomatolog din 2019,doresc colaborare cu un cabinet de medicina dentara din București dar și din zonele din apropiere. Am fost rezidenta pe protetica dentara dar am efectuat și manopere de stoma generala.

Mentiuni: Medic specialist protetica 2023

Medic stomatolog

Medic stomatolog, promotia 2018, doresc colaborare/angajare cu o clinica stomatologica in regim part time/full time in Bucuresti sau in regiunile limitrofe. La cerere pot trimite CV.

Mentiuni: Sunt medic specialist Protetica dentara. Am o experienta clinica de 4 ani. In cabinet am efectuat tratamente endodontice, protetice (protetica fixa/mobila, protetica pe implanturi).

Medic parodontolog

Doresc colaborare cu cabinetele din Jud. Arges
Experienta : 8 ani de la terminarea facultatii.
Manopere frecvent primite: tratamete ale afectiunilor gingiva din jurul dintilor/implanturilor , plasti gingilvale pt imbunatatirea stabilitatii protezelor dentare, alungirea coranei dentare cu remodelarea osoasa .

Mentiuni: Cabinetul se afla in Cartierul Prundu.

Asistenta Stomatologie

Clinica dentara Dentioclinic ,situată pe sos Stefan cel Mare lângă Spitalul Floreasca angajează asistenta cu experiența minim un an .
Programul este de luni -vineri de la 14-20 .
Salariu este 3.500-4300 RON in functie de experienta .

Colaborare medici dentisti incepatori

Clinica zona Militari, dorim colaborare medici incepatori cu procent, care detin pfa, pfi sau srl, in vederea efectuarii manoperelor de preventie si odontoterapie initial. Rog poza cu Cv pe contact@insideclinic.ro

Asistentă stomatologie part-time

Sunt studentă anul 3 la Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București, Facultatea de Medicină Dentară și îmi doresc să realizez practică stomatologică ca asistentă part-time, in funcție de programul facultății. Sunt o fire descurcăreață, foarte receptivă, rezonez bine cu pacienții și sunt dornică să îmi dezvolt cunoștințele și abilitățile stomatologice.

Mentiuni: Am mai lucrat într-un cabinet de stomatologie.