Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

1424 anunturi.

Medic stomatolog copii si adulti

Medic stomatolog cu experienta profesionala,in prezent medic rezident stomatologie generala, caut colaborare pentru manopere stomatologie adulti si stomatologie copii ( detin cursuri si competente in stomatologie pediatrica). Detin srl si toate actele vizate la zi.

Asistenta medicala caut loc de munca în stomatologie

Asistenta medicala cu experiență de 6 ani în stomatologie caut loc de munca în București sector 2 sau 3 ( în zonele diham, piata munci, obor, Mihai Bravu, piata delfinului, titan, Hala Traian, foișorul de foc, morarilor). Program de luni pana vineri (fără weekend). Caut un loc de munca pe termen lung cu carte de munca. Un mediu linistit, corect ,serios și sa existe respect. Salariul minim 3200 lei.
Sunt o persoana punctuală, serioasa și care își dorește sa muncească.

Medic rezident Endodontie

Absolvent Carol Davila promotia 2021. Medic rezident anul 1 Endodontie caut colaborare in vederea realizarii manoperelor de odontoterapie si endodontie. Lucrez exclusiv cu diga, sistem rotativ reciproc. Am experienta cu microscopul. Oriunde in Bucuresti/Ilfov.

Mentiuni: Pot pune la dispozitie CV si portofoliul personal.

Medic stomatolog pedodont

Caut un post de medic stomatolog pedodont în București sau în afara Bucureștiului. Pentru mai multe detalii ma puteți contacta la numarul de telefon: 0720 286 128. Mulțumesc!

Protetica/Pedodontie

Medic dentist rezident an III Protetica dentara, urmeaza sa termin in februarie 2023, examen specialist in aprilie 2023.

Experienta in protetica dentara atat pe dinti naturali, cat si pe impanturi.

Caut un loc de munca intr-o clinica in care sa pot lucra, dar si sa'mi pot imbunatati cunostintele.

Experienta de peste 4 ani cu copiii, am inceput practica cu ei. Consider ca pot oferi tratamente de calitate atat prin manoperele stomatologice, cat si prin abordarea psihologica, prin joc, imaginatie si respect.

Pentru CV, va rog sa solicitati la adresa de mail: florentina.eftene@yahoo.ro

Asistenta medicala caut loc de munca

Asistenta medicala cu experiență de 6 ani caut loc de munca intr-un cabinet medical de stomatologie cu program de luni pana vineri full time de preferat în sectorul 2 sau 3. Doresc seriozitate, un mediu liniștit, corect și respect. Aștept mesaj cu toate detaliile în mare parte.
Caut în primul rand un loc de munca stabil pe termen lung.

Medic stomatolog

Medic stomatolog generalist promotia 2022, doresc un loc de munca (part time / full time). Ma adaptez usor si cooperez eficient cu pacientii. Sunt inscris la colegiu, detin asigurare malpraxis, parafa si PFI.

Mentiuni: Sunt dispus sa merg si in judete vecine Ilfovului, unde se poate ajunge cu orice mijloc de transport in comun (tren, microbuz, autobuz...)

Medic stomatolog fara experienta

Medic stomatolog, absolventa a promotiei 2020, fara experienta, caut loc de munca in Bucuresti.

medic specialist

Medic specialist stomatologie generala, cu experienta in special protetica ( absolventa 2003) caut colaborare part time (1-2 zile pe saptamana) in cabinete/ clinici stomatologice in judetul Suceava, Neamt, Bacau. Detin srl. Cer si ofer seriozitate.

Asistent medical

Asistenta medicală
Asistenta medicală cu aviz de liberă practica la zi ,experienta in stomatologie 4 ani .
Caut loc de munca într-un mediu de lucru placut si stabil, intr-o clinică cu carte de munca program luni - vineri
5 h.
Menționez : 2018-2020 am muncit 3 ani cu medic endodont la microscop. Din 2021 am fost reangajata în altă instituție muncind alături de medicii: endodonti,chirurgie, protetica.
Dornica de a invata lucruri noi.

Mentiuni: Doresc mesaj cu toate detaliile program, salariu mentionez disponibi doar in sectorul 6.

Asistent stomatologie

Buna ziua,

Sunt student la UMF "Carol Davila" in anul 6 la Stomatologie. Caut un cabinet stomatologic, unde pentru munca de asistent sa fiu remunerat cu invatarea abilitatilor practice de medic. Sunt gata sa ofer timpul si rabdarea necesara pentru a stabili o relatie de incredere. Mi-as dori ca la finalul studiilor sa fiu gata sa execut manopere de baza si eventual sa pot lucra la acelasi cabinet daca vom avea o colaborare reusita.

Am experienta si ma pot adapta modului specific de functionare al fiecarui cabinet. Despre mine pot sa mai spun ca sunt muncitor, constiincios si cult.

Daca sunteti interesati, ma puteti contacta la nr de telefon afisat. Multumesc!

Asistent medical generalist


AMG caut de lucru part-time in Stomatologie doar pt sterilizare

Medic ortodont

Medic rezident Ortodontie,an terminal, caut colaborare cu cabinete din Bucuresti sau Ilfov.
Sunt o persoana comunicativa si dornica de a face parte dintr-o echipa de profesionisti. sunt o fire harnica, punctuala care doreste sa ofere pacientilor un diagnostic corect si un plan de tratament adecvat

CAUT MEDIC ORTODONT

CABINET STOMATOLOGIC CU PORTOFOLIU FORMAT DE PACIENTI CAUTA COLABORARE CU MEDIC ORTODONT.

Medic rezident ortodont

Medic rezident Ortodonție anul 3, caut colaborări cu cabinete din București, Ilfov sau județele proximale, persoană răbdătoare, dornică de a face parte dintr-o echipă multidisciplinara pentru a oferi cele mai bune opțiuni de tratament pacienților.
Lucrez cu arc facial și articulator.