Contul meu - Adaugă anunț

Pentru a adăuga un anunț vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

 

Creare cont | Mi-am uitat parola

Caută anunț

 
 

Locuri de Muncă - Cereri - Stomatologie

661 anunțuri.

Ofer colaborare CHIRURGIE ORALA si Implantologie avansata

Medic specialist chirurgie dento-alveolara cu experienta, ofer colaborari in Bucuresti + zonele din proximitate

Asigur rezolvarea cazurilor complexe de All on 6/4, augmentari osoase, sinus lift, etc

Cazuri clinice gasiti pe instagramul meu dr.taloi_florin

Pt mai multe detalii va rog sa ma contactati la 0763930328

Rezident Endodontie anul II-caut colaborare

Rezident anul II Endodontie-Bucuresti, cu 5 ani experienta-Pedodontie si Stomatologie generala. Caut un cadru clinic cu potential de dezvoltare profesionala in cadul specialitatii de Endodontie. Sunt o persoana dinamica, dornica de a invata, sociabila, cu un caracter empatic, atenta la detalii, orientata catre dorintele si necesitatile medicale ale pacientilor.

Colaborare chirurgie orala si implantologie

Medic chirurg BMF cu experienta de peste 10 ani, doresc colaborare in Bucuresti si localitatile limitrofe. Asigur rezolvarea cazurilor complexe (aditii osoase, fast&fixed, all-on4, all-on6 etc) Detin tot instrumentarul si aparatura necesara. Pentru informatii suplimentare va stau la dispozitie la telefon (0726) 994 011

Asistent stomatologie

Bună ziua! Sunt student la Facultatea de Stomatologie UMF Carol Davila și caut un loc de muncă pe postul de asistent full time peste vara si ulterior part-time, la un cabinet de stomatologie.
Nu am experiență în domeniu, dar sunt dornic să mă dezvolt pe plan profesional și să învăț. Sunt o fire comunicativă, sunt punctual, am capacitatea de a lucra în echipa și mi-ar face plăcere să mă alătur unei echipe profesioniste si prietenoase.
Mulțumesc!

Chirurgie colaborare - medic specialist chirurgie

Medic specialist chirurgie dento-alveolara cu experienta disponibil pentru colaborare pentru manopere chirurgicale :
- inserare implanturi, all on 4/6, aditii osoase, sinus lift, molari inclusi, rezectii etc.
Detin aparatura necesara si instrumentar.

Mentiuni: Detin aparatura si instrumentar

Practică de vară

Studentă la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, recent am finalizat anul 4 și sunt în căutarea unui cabinet în vederea realizării practicii de vară. Menționez că îmi doresc o colaborare pe termen lung și locuiesc în sectorul 6. Pot trimite CV-ul la cerere.

Asistentă stomatologie

Bună ziua! Mă numesc Bercescu Dalia, sunt studentă la facultatea de stomatologie UMF Carol Davila, și caut un loc de muncă ca asistentă part-time, la un cabinet de stomatologie.
Nu am experiență în domeniu, dar sunt dornică să învăț, sunt o fire jovială, sunt punctuală, îmi place să lucrez în echipă și mi-ar plăcea să lucrez intr-un mediu prietenos.
Mulțumesc! O zi bună!

Medic pedodont

Buna ziua! Sunt medic rezident pedodontie anul 3. Am lucrat pe partea de pedodontie am experienta in domeniu 2 ani si jumatate. Doresc o colaborare in Bucuresti pentru ziua de vineri pe partea de pedodontie. Mai multe detalii la telefon. Multumesc!

Asistent

Student în anul 3 la Facultatea de Stomatologie UMF Carol Davila și caut loc de muncă ca asistent part-time pe perioada vacanței la un cabinet de stomatologie. Nu am experientă în domeniu, dar sunt dornic să învat și să mă dezvolt pe plan profesional.

Asistentă

Studentă în anul 3 la UMFCD caut loc de muncă part-time/full-time în domeniul stomatologiei ca asistentă pe perioada verii (care să îmi ofere și posibilitatea de a efectua practica de vară) și apoi part-time în timpul facultății. Nu am experiență în domeniu, dar sunt dornică să învăț și să mă dezvolt pe plan profesional.

Colaborare medic specialist Chirurgie Orală și Maxilo Facială

Medic specialist chirurgie Orală și Maxilo Facială din ianuarie 2024, sunt interesat de colaborari pentru chirugie orală (implantologie, aditii osoase, odontectomii, rezecții apicale, extractii,augmentare buze). Mentionez ca am absolvit UMF "Carol Davila" in 2018 iar rezidentiatul la Cluj-Napoca, unde am absolvit si facultatea de medicină generală.

Asistentă stomatologie

Asistentă stomatologie cu experiență, caut un job part time, pentru asistentă la scaun sau sterilizare.
București, sector 4.

Mentiuni: Sunt dispusă să vin și doar pentru menaj, de exemplu câteva ore înainte de începerea programului.

Ofer Colaborare Chirurgie - Medic specialist

Medic specialist chirurgie dento-alveolara cu experienta 5 ani, caut colaborare cu cabinet pt manopere chirurgicale : implanturi, all on 4/6, aditii osoase, sinus lift, molari inclusi, etc.
Detin aparatura necesara si instrumentar.

Mentiuni: Detin aparatura si instrumentar

Colaborare medic ortodont

Medic rezident Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială în an terminal, caut colaborare cu un cabinet stomatologic sau cu o clinică stomatologică.

Mentiuni: Lucrez din anul 1 de rezidentiat

Colaborare Medic Stomatolog

Medic rezident în specialitatea protetică dentară, cu o experiență clinică de 2 ani și jumătate în domeniul stomatologiei generale, caut colaborare pe termen lung cu un cabinet stomatologic sau cu o clinică stomatologică.



Sunt deschis pentru colaborare în orice zonă din București și din județul Ilfov. Sunt, de asemenea, interesat de colaborare și în orașele Ploiești și Târgoviște, precum și în orice localitate aflată la maxim 70 de km de București.

Mentiuni: Pot trimite CV si portofoliu de cazuri rezolvate la cerere.

Pagina 3/45