Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

1113 anunturi.

colaborare

Medic stomatolog, promotia 2020, caut colaborare pe partea de igienizari si obturatii. Tin sa mentionez ca am experienta 1 an.

Mentiuni: pot trimite CV la cerere

Asistenta Stomatologie

Sunt studenta in anul 4 la Medicina Dentara la Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila”. Sunt in cautarea unui post de asistenta stomatologie part-time, in functie de programul facultatii.

Asistent medical

Asistent medical cu experienta in stomatologie doresc angajare intr_un cabinet cu program 8 ore exclus ture

Mentiuni: Experienta chirurgie/implantologie

Medic stomatolog

Absolvent de Medicina dentara caut loc de muncă în cabinet stomatologic.

Mentiuni: Fara experien?a

Medic rezident

Medic stomatolog, absolvent în 2019, rezident pe protetică dentară, doresc colaborare cu un cabinet sau clinică dentară pentru 2-3 zile pe saptamana. Experienţă de 2 ani pe stomatologie generală. Deţin SRL şi pot trimite CV la cerere.

Mentiuni: Ma pot deplasa si in apropiere de Bucuresti.

Medic Specialist Parodontolog

Clinica medicala de stomatologie cauta colaborare cu medic parodontolog cu experienta minim 5 ani.

asistent medical

Clinica dr Saki Estetix (punctul din Sos Berceni nr 96 Monaco Towers) cauta colega pentru postul asistenta medicala cu program part-time,4/ 5 ore
-persoana organizata ,serioasa cu si fara experienta

Mentiuni: clinica de stomatologie,dermatologie si estetica

Angajare medic stomatolog

Angajare medic stomatolog

Mentiuni: Cv pe mail

Colaborare

Studenta in anul V la Medicina Dentara in cadrul UMFCD doresc colaborare cu cabinet stomatologic/clinica stomatologica. Mentionez ca am experienta de 3 ani in cabinet.

Mentiuni: Flexibilitate in functie de orarul de la facultate.

Oferind un împrumut rapid și sigur între oameni serioși.Aici este împrumutul tău lună de lună de la 10.000.00 euro până la un maxim de 150 de milioane de euro în numerar, un împrumut aprobat în 72 H . Vă oferim un împrumut pe care îl puteți rambursa în mod confortabil. Dumneavoastră alegeți rata lunară, dumneavoastră alegeți perioada de timp în care să o rambursați. De asemenea, companiile, persoanele care desfășoară activități independente și pensionarii. Studiem cazul dvs. particular și vă oferim un răspuns în cel mai scurt timp posibil: Email: Durand123credito@gmail.com
Whatsapp: +33 64465282824

Mentiuni: Studiem cazul dvs. particular ?i va oferim un raspuns în cel mai scurt timp posibil: Email: Durand123credito@gmail.com Whatsapp: +33 64465282824

Asistenta medicala stomatologie

Caut loc de munca pe post de asistenta medicala in stomatologie. Sunt studenta in anul 4, la UMF “Carol Davila” si am experienta in domeniu de 1 an.

Colaborare Protetica Dentara

Medic stomatolog promotia 2017, in prezent medic rezident stomatologie generala si cu experienta la scaun in aceasta ramura. Pasionat de protetica dentara, am urmat si finalizat recent cursul modular de protetica nivel 1 in cadrul platformei de invatare Learning by Doing, caut colaborare cu un cabinet sau o clinica stomatologica unde sa pot pune in aplicare cunostiintele acumulate in cadrul cursului si unde sa pot avea o crestere organica si naturala in ceea ce priveste aceasta specialitate.

Mentiuni: Detin SRL; La cerere pot trimite CV

Asistenta stomatologie


Sunt studenta in anul 4 la Medicina Dentara la Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila”. Sunt in cautarea unui post de asistenta stomatologie part-time, in functie de programul facultatii.

Medic Stomatolog cu experienta

Caut colaborare part time, cabinet stomatologic (cu pacientura formata) pe protetica si stomatologie generala.
Detalii pe mail nick006ro

Mentiuni: Experienta practica mai bine de 10 ani.

Colaborare Ortodonție

Medic Rezident an II - Ortodonție, caut sa colaborez cu un medic specialist ortodont. Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactați telefonic.