Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

805 anunturi.

Studenta la UMF Carol Davila caut job in Stomatologie

Sunt studenta in anul 3,doresc un program cat mai flexibil,de preferat dupa ora 14,pentru a participa si la cursurile de la facultate.Pot recupera in weekend.
Cunosc o parte din intrumentarul medical,intrucat am mai efectuat practica de vara intr un cabinet stomatologic.
Astept oferte,multumesc!

Mentiuni: Despre mine pot spune ca sunt sociabila,deschisa pentru a invata cat mai multe in acest domeniu si foarte atenta la detalii.

Medic stomatolog

Medic stomatolog fara experienta caut loc de munca in Focsani.

Medic stomatolog

Medic stomatolog absolvent promoția 2018 UMF Carol Davila,în prezent medic rezident anul 1 Parodontologie.Doresc colaborare în vederea efectuării intervențiilor de stomatologie generală și parodontologie (terapie initiala parodontala,decontaminare laser).Pot trimite CV la cerere.

Medic stomatolog Protetica Dentara

Cerinte :

- Minim 5 ani experienta pe specializarea protetica dentara
- Studii aferente
- Persoana serioasa, responsabila, dedicata, comunicativa, dornica de dezvoltare profesionala si personala

Responsabilitati :
- Realizarea procedurilor specifice de protetica dentara
- Realizarea unei conexiuni cu pacientul, care sa respecte etica si valorile Clinicii
- Sa fie dispus sa asculte si sa invete noi tehnici de stomatologie si protetica dentara.

Medic Implantolog

Medic stomatolog/implantolog cu experienta in stomatologie generala si diplomat in implantologie de 4 ani, doresc colaborare cu cabinete sau clinici din judetul Hunedoara sau imprejurimi. Dețin toata aparatura necesară pentru implantologie si chirurgie dento-alveolara. Pentru cazuistica si informații suplimentare va rog sa ma contactați telefonic.

Dental West cauta colaborator medic chirurgie BMF

Dental West cauta colaborator medic chirurgie BMF.

MEDIC REZIDENT CHIRURGIE DENTO-ALVEOLARA

Medic rezident in cadrul specializarii de Chirurgie dento-alveolara in an terminal, caut o colaborare pe termen lung in Cluj-Napoca si imprejurimi in vederea efectuarii manoperelor de chirurgie orala si implantologie. Mentionez ca detin toate instrumentele si aparatura necesare in vederea efectuarii acestor manopere. De asemenea sunt vorbitor de limba maghiara, engleza si germana. Pentru detalii ma puteti contacta pe numarul de telefon : 0746144224

MEDIC REZIDENT CHIRURGIE DENTO-ALVEOLARA

Medic rezident in cadrul specializarii de Chirurgie dento-alveolara in an terminal, caut o colaborare pe termen lung in Brasov si imprejurimi in vederea efectuarii manoperelor de chirurgie orala si implantologie. Mentionez ca detin toate instrumentele si aparatura necesare in vederea efectuarii acestor manopere. De asemenea sunt vorbitor de limba maghiara, engleza si germana. Pentru detalii ma puteti contacta pe numarul de telefon : 0746144224

Ortodont

MEDIC ORTODONT
Medic specialist ortodontie si ortopedie dento-faciala, experienta 10 ani in domeniu (specialist DAMON,aparate autoligaturante), doctor in stiinte medicale, cadru universitar UMF IASI- disciplina Ortodontie, ofer colaborare pe ortodontie cu clinicile din judetele IASI, NEAMT, BOTOSANI,SUCEAVA. Ofer si caut seriozitate

Mentiuni: Iasi, Suceava,Neam?

Implantologie parodontologie chirurgie

Medic specialist chirurgie orala si maxilofaciala, pasionat de chirurgie, specializat in Romania si in strainatate vorbitor fluent de engleza si incepator la limba germana caut colaborari in Bucuresti, Brasov, Sibiu. Am experienta in rezolvarea cazurilor de la simplu la complex. Pentru mai multe informatii ma puteti contacta pe adresa periodontal.implant.surgery@gmail.com

Medic Rezident Chirurgie OMF an4 cu experiență !


Medic Rezident Ch.OMF an4 cu experiență !
Dublă licență: Stomatologie&Med.Generală
- doresc să colaborez cu cabinete/clinici stomatologice în București și împrejurimi!

Pentru mai multe detalii rog să mă contactați telefonic!

Student anul 5, post asistent part-time

Sunt student în anul 5 la facultatea de medicina dentara Titu Maiorescu, caut post de asistent part-time. Program disponibil:marți și vineri toată ziua, miercuri 08:00-14:00/15:00 +weekend
Experiența a fost acumulata pe perioada practicii de vara în domeniile:endodontie, protetica, parodontologie si chirugie(implantologie)

Studenta UMF Carol Davila,caut job intr un cabinet/clinica stomatologica

Buna ziua! Sunt studenta anul 3,Amg,as dori un program cat mai flexibil,dupa ora 14 pentru a participa și la cursurile de la facultate .
În weekend pot lucra.

Mentiuni: Ambitioasa si dornica de a invata

Asistentă medicală

Asistenta medicala debutanta fara experienta, am terminat scoala postliceala sanitara si caut sa ma angajez la un cabinet stomatologic.
Sunt dispusa sa lucrez full-time,8h/zi doar de dimineață începând cu ora 8.Sunt o persoană muncitoare, punctuală,comunicativă,serioasă,prietenoasă și dornică de a învăța cat mai multe.

Mentiuni: Pentru mine ar fi o deosebita onoare sa intru în echipa dvs! Va mul?umesc pentru aten?ia acordata!

Studenta, UMF Carol Davila, caut job intr-un cabinet/clinica stomatologica

Buna ziua! Sunt studenta, anul 3; Pot lucra in weekend! As dori un program cat mai flexibil in timpul saptamanii astfel incat sa pot participa la cursurile facultatii. Astept oferte, multumesc frumos!

Mentiuni: Mentionez ca am mai lucrat aproape un an si jumatate ca asistenta, asistand la manopere de chirurgie, protetica si endodontie. Sunt ambitioasa si dornica de a invata si celelalte specializari.

Pagina 36 / 54