Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

1424 anunturi.

asistentă medicală

Studentă în anul 3 la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, în căutarea unei colaborări de lungă durata cu un cabinet dentar. Sunt o persoană foarte receptivă, învăț repede și mă mulez ușor cerințelor. Menționez că m-ar interesa un program part-time flexibil și că locuiesc în sectorul 6.

studentă colaborare

Studentă în anul VI , caut o colaborare part time cu un cabinet cu posibilitatea să rămân și după finalizarea studiilor.
Persoană receptivă , dinamică, serioasă.
Caut să învăț și să progresez cât mai mult în practica stomatologică.
Menționez că am experiență în a asista medicul la scaun și în a elabora mici manopere.
Pentru detalii vă rog să mă contactați pe email.

Post medic pedodont

Buna ziua! Caut un post de medic stomatolog pedodont în București, dar și pe lângă București. Pentru detalii pot trimite cv-ul. Va mulțumesc!

Mentiuni: Mail: mbf.huda@yahoo.com Nr: 0720 286 128

Colaborare stomatologie generala

Medic stomatolog cu experienta 3 ani doresc colaborare 2-3 zile pentru stomatologie generala(profilaxie, odontoterapie, extractii, urgente endodontice, protetica - experienta mai mult pe protetica mobila și puțin pe protetica fixa)

Mentiuni: Pot sa trimit CV la cerere. Rog sa fiu contactat la adresa de email drnicolae28@gmail.com

Parodontologie

Medic Parodontolog rezident anul 3, doresc colaborare in vederea realizarii traramentelor parodontale chirurgicale (augumentari gingivale prin diverse tehnici, defecte infraosoase, alungiri coronare etc) si non-chirurgicale, cat si chirurgie peri-implantara.
CV la cerere.

Mentiuni: Bucuresti si ora?e alaturate.

Asistent stomatologie

Angajăm asistent stomatologie ,cabinet pentru copii

Mentiuni: Asistent stomatologie cu/fara experien?a

Asistenta medicala fără experienta caut loc de munca

Asistenta medicala 22 ani, fără experienta, promotia 2022 scoala postliceala sanitara fundeni caut sa lucrez intr-un cabinet medical de stomatologie de luni pana vineri în sectorul 2 sau 3. Caut atât full time cât și part time. Doresc seriozitate și corectitudine la locul de munca.

Colaborare - Medic stomatolog generalist

Buna ziua! Fac parte din promotia de absolventi Septembrie 2022, a Facultatii de Medicina Dentara, in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila", Bucuresti.

Mentionez ca am lucrat in calitate de asistenta pe parcursul anilor de studiu si am avut oportunitatea de a efectua proceduri stomatologice simple.

Imi doresc sa colaborez cu viitorul meu angajator la procent sau iau in calcul posibilitatea inchirierii unei ture sau a unitului dentar.

Mai multe detalii despre pregatirea mea profesionala le puteti gasi pe contul meu de Linked In:
https://www.linkedin.com/in/dr-ana-dumitru/

Dr. Ana Dumitru
anadumitru1903@yahoo.com
0727259950

ASISTENTA STOMATOLOGIE

Sunt studenta, in anul 4, in cadrul facultatii de Medicina Dentara. Caut un post de asistenta, de asistat medicul la scaun pentru a imi dezvolta si imbunatatii cunostiintele.
Sunt o persoana responsabila si punctuala!
Astept ofertele dvs !
Multumesc!

Mentiuni: Mentionez ca programul meu este unul flexibil.

Rezident chirurgie

Medic rezident chirurgie anul I, caut colaborare într-un cabinet pentru efectuarea extracțiilor dentare, chistectomiilor și intervențiilor chirurgicale de mica amploare. Disponibilitate voluntariat(participare) la reabilitări implantare complexe. Sunt o persoana serioasa, interesata, realista și dornică de învățare. Menționez ca am participat la multiple cursuri de implantologie și chirurgie plastica parodontala. La cerere pot trimite CV.

Mentiuni: De?in SRL

Endodontie

Caut colaborare pentru endodonție. Experiența în endodonție de 3 ani și jumătate. Absolvent umf Carol davila București 2018, Absolvent rezidentiat umf Carol davila București 2021. Pot realiza și partea de pivoți plus plomba în aceeași ședință. Pot aduce eu echipamentele și materialele sau pot lucra cu materialele cabinetului.

Mentiuni: Bucuresti si orasele vecine

Colaborare

Medic stomatolog, in prezent medic rezident în anul 3 la specialitatea Parodontologie. Doresc să asist medic la scaun pentru a învăța și dobândi experiență atât în stomatologia generală cât și în parodontologie.

Asistent stomatologic

Buna ziua,sunt student in cadrul Facultatii de Stomatologie U.M.F. Carol Davila anul 5 - doresc post de asistent stomatologic in cadrul unui cabinet dentar.
Am experienta in domeniu de 4 ani si am pregatire in: implantologie(inclusiv sinus lift intern,extern),protetica,endodontie,odontoterapie si sterilizarea instrumentarului
Doresc un mediu deschis,amabil si o colaborare de lunga durata

Mentiuni: Am realizat manopere stomatologice : anestezii,igienizari profesionale,detartraje

Colaborare stomatologie generala


Medic stomatolog cu experienta 3 ani, doresc colaborare stomatologie generala: profilaxie, odontoterapie, extractii, protetica mobila, urgente endodontice.

Mentiuni: Pentru mai multe detalii pot sa trimit CV la cerere. Doresc sa fiu contactat la adresa de email drnicolae28@gmail.com

asistent part-time student anul5

Buna ziua , sunt student in anul V la UMFCD-stomatologie . Caut un post de asistent la un cabinet individual , programul meu este dupa ora 15:00 vineri si sambata liber. Mentionez ca lucrez in cabinet din anul 1 de facultate si am pregatire in : implantologie , protetica , sterilizarea instrumentelor , pregatirea pacientilor , instrumentele necesare pentru necesitatiile medicului.
cv la cerere .

Mentiuni: 4 anide experienta . mentionez disponibi doar in bucuresti