Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

1424 anunturi.

Chirugie/Protetica

Medic dentist specializat in implantologie, implanto protetica si aditii os cu 8 ani experienta, specializare in tara si in strainatate , ofer colaborare prin PFA pe partea de : implantologie all on 6, extractii molar de minte, augmentari osoase si protetica pe implant. Detin instrumentar, trusa .

Colaborare chirurgie dento-alveolara

Medic specialist Chirugie dento-alveolară, caut colaborare in vederea efectuarii tratamentelor chirurgicale in clinica/cabinet stomatologic din Cluj/împrejurimi.

Colaborare cabinet stomatologic

Buna ziua!
Sunt absolventa a “Facultății de Medicină și Farmacie” Galati, in cadrul Universității “Dunărea de Jos”, promoția 2020.
Actual sunt medic rezident pe specializarea Pedodonție. Post-ul de medic pe care îl caut nu este obligatoriu pe această ramură. Sunt pasionată și îmi doresc sa învăț cât mai multe despre ortodonție, endodonție și estetica dentară.

trebuie să efectuați un stagiu

buna ziuă

eu sunt dr. (stomatologie) diploma din ucraina

eu caut

trebuie să efectuați un stagiu de pregătire profesională timp de 6 luni în cabinetul unui medic primar/specialist, pentru practicarea stomatologiei

(eu voi plati pentru stagiu)

vorbesc șase limbi engleză franceză arabă ucraina rusă și română

eu sunt francez naţionalitate

daca cunosti informatii va rog sa ma contactati
document atasat CMSR DÎN ROMANIA
toate cele bune
AL-BALHAWI HAYDER
Tel. WHATSSAPP

+33753413264

Medic Stomatolog caut loc de munca.

Ma numesc Costache Mihai sunt rezident stomatologie generala caut colaborare de lunga durata cu program de lucru flexibil, part time/full time.

Pot prelua urgente, concepe planuri de tratament, efectua manoperi de odontoterapie prin concepte moderne biomimetice, endodontie (rotativ) la microscop, protetică cu magnificatie 4,1x în special protocoale digitale Cad-Cam.

Mentiuni: Detin o pereche de lupe dentare si multa dorinta de lucru, absolvent Carol Davila promotia 2019, am experienta intrucat am mai activat si in alte cabinete, detin SRL, toate actele la zi.

Medic Stomatolog

Medic stomatolog/ rezident Chirurgie OMF, caut colaborare/ angajare in cabinet sau clinica in Bucuresti
Detalii la telefon: 0726006468

Mentiuni: Absolvent Carol Davila, Promotia 2017

Ortodont

Clinica din Franta, la 10 minute de Geneva, cauta medic ortodont.
Francaiscabinetdentaire@gmail.com
+33642317900

Ortodontie

Sunt medic ortodont, am experienta, lucrez cu 3 cabinete in bucuresti si vreau sa lucrez ca colaborare va rog sa scrieti pe whatsapp sau pe email

Mentiuni: 0774039486 E-m3@hotmail.com

Asistenta stomatologie

Numele meu este Spanoae Cristina si sunt studenta in anul 3 la Medicina Dentara, UMF Carol Davila. Caut un cabinet cu o echipa primitoare alaturi de care sa ma dezvolt pe plan profesional. Ma consider o persoana sociabila, perseverenta, dornica sa acumuleze cat mai multe cunostinte. Sunt in cautarea unui loc de munca ca si asistenta in functie de orarul facultatii.

Mentiuni: Am experienta intrucat am mai activat si in alte cabinete in anii de studentie anteriori. Mentionez ca disponibilitatea mea este: Luni (13.00-16.00), Marti (13.00-19.00), Joi (incepand cu ora 16.30)

Asistenta stomatologie part time

Ma numesc Iulia Matei, sunt studenta in anul 3 in cadrul UMF "Carol Davila", la facultatea de Medicina Dentara si sunt in cautarea unui post de asistenta part-time, intrucat programul meu trebuie sa se muleze dupa orarul cursurilor si laboratoarelor de la facultate. In ceea ce priveste experienta mea, am dobandit-o la doua cabinete individuale in Bucuresti pe timpul practicii de vara din ultimii 2 ani, insa sunt entuziasmata sa lucrez cat de mult posibil si pe parcursul anului universitar. Caut o echipa alaturi de care ma pot dezvolta in ceea ce priveste experienta mea in cabinet, imi doresc sa deprind cat mai multe abilitati practice si sa pot ajuta cat este posibil in cadrul cabinetului/ clinicii.

Mentiuni: Sunt o persoana foarte energica, sociabila si organizata. Imi place sa lucrez cu oamenii enorm, sunt dedicata si, cred ca cel mai tare, dornica si receptiva sa invat lucruri noi.

Clinica Rodenta

Dorește colaborare cu medic stomatolog. Trimite CV cu foto, liceul și facultatea absolvita pe adresa: clinicarodenta@gmail.com

Mentiuni: Bucuresti

Asistenta part time

Sunt studenta in anul 4 in cadrul facultatii de medicina dentara UMF Carol Davila Bucuresti si sunt in cautarea unui loc de munca part time cu program flexibil in functie de orarul facultatii in cadrul unui cabinet stomatologic. (de preferat cat mai aproape de zona centrala)

Mentiuni: Sunt o persoana punctuala, sociabila, receptiva si dornica sa invete cat mai mult.

Angajez

Caut medic stomatolog , ( cu experiența minim 2 ani )pentru angajare part time , mai exact in zilele de vineri orele 13.00-20.00 și sâmbătă ora 9.00- 15.00 clinica este situată in cartierul Drumul Taberei , procentul este 40% !

Mentiuni: ?i multe alte beneficii!

asistenta stomatologie

Asistenta medicala stomatologie cu experienta doresc colaborare doar pe chirurgie .sector4

Mentiuni: Seriozitate

Asistenta stomatologie

Sunt studenta in anul 6 la UMF Carol Davila si imi doresc sa invat cat mai multe lucruri din domeniul stomatologiei, caut un cabinet unde pot ajuta si de asemenea unde pot fi ajutata de catre un cadru medical sa deprind cat mai multe lucruri. Precizez faptul ca am mai lucrat in cabinete stomatologice.

Mentiuni: Pot fi prezenta in zilele de Marti, Joi, Vineri, Sambata*, iar in zilele de Luni si Miercuri nu pot preciza cu certitudine deoarece uneori trebuie sa ma prezint fizic la facultate.