Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

2044 anunturi.

Asistenta Medicala Generalist

Asistenta medicala cu o experiență de 7 ani , caut loc de muncă partime/full-time

Mentiuni: Sunt dispusa sa colaborez cu mai multi medici

Colaborare stomatologie generala

Sunt medic stomatolog cu experienta 3 ani. Doresc colaborare part-time pentru stomatologie generala (profilaxie, odontoterapie, extractii, urgente endodontice, protetica - am putina experienta pe protetica fixa și mai mult pe protetica mobilizabila). Pot sa trimit cv la cerere

Mentiuni: Doresc sa fiu contactat pe email pentru mai multe detalii. drnicolae28@gmail.com

Asistenta medicala part time

Caut loc de munca pe post de asistenta medicala in stomatologie. Sunt studenta in anul 5, la UMF “Carol Davila” si am experienta in domeniu de 2 ani.

Caut loc de munca

Studentă în anul 3 la o postliceala din Bucuresti imi caut un loc de munca part time cu un program de luni-vineri pana in ora 15:00. Am bacalaureatul luat,am competente digitale stiu limba engleza la nivel conversational. Experienta in domeniul stomatologiei nu am dar sunt o persoana care invata rapid. Astept propuneri de adresa de email. Multumesc anticipat!

Caut Cabinet Practică/Job asistentă

Mă numesc Victoria sunt studentă anul 3 la Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București, Facultatea de Medicină Dentară și îmi doresc să realizez practică stomatologică. Sunt o fire descurcăreață, învăț foarte repede, rezonez extraordinar de bine cu pacienții și sunt dornică să învăț cât mai multe.

Mentiuni: Nu am experien?a în practica medicala, dar sunt dispusa sa înva? totul de la 0

Student caut cabinet

Caut loc de munca pe post de asistent medical dentar in sectorul 3. Sunt student in anul 5, experienta de 2 ani.

Asistent ptr sterilizare

Asistent medical generalist cu experienta din 2004 caut de lucru part time strict sterilizare si curatenie de intretinere, seara

Mentiuni: Seriozitate

Medic stomatolog / competenta in implantologie

Absolvent al Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii Titu Maiorescu (2020) caut colaborare part-time in Bucuresti.

•In cautare de colaborare pe stomatologie generala
•Pot asigura si preluarea urgentelor

Mentiuni: Contact:E-MAIL

Asistenta medicala

Caut loc de munca pe post de asistenta medicala in stomatologie. Sunt studenta in anul 5, la UMF “Carol Davila” si am experienta in domeniu de 2 ani.

Asistenta medicala part-time

Caut loc de munca pe post de asistenta medicala in stomatologie. Sunt studenta in anul 5, la UMF “Carol Davila” si am experienta in domeniu de 2 ani.

Student an 3 caut colaborare

Student în anul 3 la medicina dentară în București la UMFCD, caut colaborare de lunga durata la un cabinet stomatologic din București de unde sa pot învața și imbogatii cunostiintele.

Cât despre mine pot spune ca sunt o persoană foarte receptivă, învăț repede și mă mulez ușor cerințelor, iar lucrul în echipa nu reprezintă un inconvenient pentru mine, în continua dezvoltare a cunostiintelor și a abilităților stomatologice, implicat în foarte multe proiecte de voluntariat care mereu este în curs de formare și dezvoltare pe toate planurile.
Am experienta în urma celor 2 practici de vara și practica de 6 luni într-o clinica din București pe timpul facultății.

De asemenea, sunt membru și trainer în departamentul de medicina dentară din SSCR, voluntar activ și implicat în toate proiectele LSMDB, membru și voluntar în noua asociația UMFCD în colaborarea cu universitatea din Buffalo numita AADMD Bucharest Chapter, în curs de pregătire pentru Erasmus Italia și în curând intr-o cercetare științifică împreună cu cadrele didactice din UMFCD.

Menționez că m-ar interesa un program part-time flexibil și că locuiesc în sectorul 6.
Pentru mai multe informații și detalii despre mine mă puteți contacta pe adresa de mail sau telefonic, mulțumesc

Asistenta medicala

Responsabila și serioasa ,cu o experienta în stomatologie de ma bine de 10 ani si nu numai ,doresc o colaborare part time ,de 2-3 ori pe săptămână după amiaza pe termen îndelungat
Sper sa aducem zâmbete multe împreună!

asistentă medicală

Studentă în anul 3 la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, în căutarea unei colaborări de lungă durata cu un cabinet dentar. Sunt o persoană foarte receptivă, învăț repede și mă mulez ușor cerințelor. Menționez că m-ar interesa un program part-time flexibil și că locuiesc în sectorul 6.

studentă colaborare

Studentă în anul VI , caut o colaborare part time cu un cabinet cu posibilitatea să rămân și după finalizarea studiilor.
Persoană receptivă , dinamică, serioasă.
Caut să învăț și să progresez cât mai mult în practica stomatologică.
Menționez că am experiență în a asista medicul la scaun și în a elabora mici manopere.
Pentru detalii vă rog să mă contactați pe email.

Post medic pedodont

Buna ziua! Caut un post de medic stomatolog pedodont în București, dar și pe lângă București. Pentru detalii pot trimite cv-ul. Va mulțumesc!

Mentiuni: Mail: mbf.huda@yahoo.com Nr: 0720 286 128