Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

856 anunturi.

Medic stomatolog

Clinica Dr. Saki Estetix cauta medic stomatolog cu experienta de peste 3 ani pentru sediul din sectorul 5 - Mihail Sebastian

Dacă ești interesat/ă de anunțul nostru nu ezita să ne contactezi.
CV-urile se pot trimite pe adresa de e-mail: programari@sakiestetix.ro

Colaborare cu MEDIC ENDODONT

Clinica stomatologica ce este interesata de colaborarea cu un medic specialist endodont. Experienta medicului in domeniu- minim 2 ani.
Trimitere CV la adresa: office@paromed-dental.ro
Clinica este situata in zona B-dul Decebal

Asistent ortodont

Sunt Dr.Atefeh Zolfaghari , absolvent recent(promoția 2022) de la UMF Carol Davila si rezident ortodontie la UMF Craiova.
As vrea un loc de munca ca asistent de ortodontie cu program de lucru part-time si flexibili.

Colaborare stoma gen

Caut colaborare cu un cabinet de medicina dentara din București.

Mentiuni: Sunt rezidenta la protetica in ultimul an

Asistenta ortodontie

Sunt rezidenta la Ortodonție anul 2 la UMF Carol Davila și îmi doresc să asist gratuit un medic specialist. La cerere trimit CV.

Asistent stomatologic

Buna ziua,sunt student in cadrul Facultatii de Stomatologie U.M.F. Carol Davila anul 5 - doresc post de asistent stomatologic in cadrul unui cabinet dentar.
Am experienta in domeniu de 4 ani si am pregatire in: implantologie(inclusiv sinus lift intern,extern),protetica,endodontie,odontoterapie Ortodonție si sterilizarea instrumentarului
Doresc un mediu deschis,amabil si o colaborare de lunga durata

Mentiuni: Am realizat manopere stomatologice : anestezii,igienizari profesionale,detartraje

Medic stomatolog debutant

Buna ziua! Sunt medic stomatolog debutant, absolvent al facultatii de medicina dentara, promotia 2022. Sunt in cautarea unei colaborari cu clinica/ cabinet de stomatologie in Cluj Napoca si localitatile din imprejurari. Am acumulat experienta in timpul facultatii si prin a lucra si asista in timpul liber la o clinica din Cluj, printre manoperele realizate se numara tratamente de profilaxie, odontoterapie si tratamente endodontice cu nivel redus de dificultate. Sunt o persoana ambitioasa si imi doresc sa evoluez alaturi de o echipa prietenoasa.

Mentiuni: Ofer CV la cerere

Medic stomatolog caut colaborare pentru stomatologie generala

Sunt absolvent al UMF "Carol Davila" Bucuresti, promotia 2022, sunt pasionat de meserie, atent la nevoile pacientilor si disciplinat. Caut o colaborare de lunga durata intr-un mediu prietenos si profesional unde sa pot evolua. Imi place munca in echipa, sunt o persoana sociabila si punctuala. Ofer si cer seriozitate. Mai multe detalii in CV sau la nr. de telefon.

Medic stomatolog-colaborare

Absolventa a UMF Carol Davila, promoția 2021, in prezent medic rezident la specialitatea Parodontologie, anul 2, sunt interesată de o colaborare pe partea de Stomatologie generală, dar și Parodontologie. Sunt o persoana serioasă, punctuală și cu dorința de a evolua din punct de vedere profesional. Experiența pe partea de odontoterapie, profilaxie, parodontologie (partea nechirurgicala)
Mai multe detalii/ cv la numărul de telefon.

Mentiuni: Detin PFI

  • 2023-03-09
  • Bucure?ti, Împrejurimi , Ilfov
  • 0720070023

Studenta anul 4 , caut cabinet medicina dentara pentru job part time

Studenta anul 4 medicina dentara la Carol Davila , caut cabinet stomatologic pentru un job part time sau practica cat imi permite programul de la facultate , am mai lucrat inainte timp de 2 ani . Sunt foarte punctuala , serioasa , muncitoare

Studenta- caut job asistenta medicală

Mă numesc Elena și sunt studenta in anul 2 la Școala postliceala Carol Davila. Doresc sa ma angajez in cadrul unui cabinet stomatologic.
✅ Fără experiența in acest domeniu, însă sunt dispusă să învăț!!

Mentiuni: DISPONIBILIATE DE LUCRU: L-V

Asistenta medicala

Asistenta medicala cu experienta de 8 ani in stomatologie, caut post in sector 2, obor, colentina,voluntari, afumati

Asistenta

Caut post asistenta medicala pe stomatologie sect 2 sau ilfov

Medic stomatolog debutant

Medic rezident endodontie cu o mare pasiune pentru pedodontie, caut colaborare cu un cabinet sau clinica stomatologica pentru realizarea manoperelor stomatologice pe micii pacienti.
Pana in prezent am realizat urmatoarele manopere :
- profilaxii
- sigilari pe dinti temporari/permanenti
- obturatii coronare
- tratamente endodontice pe dintii temporari
- extractii

Detin PFA

Mentiuni: Trimit cv la cerere

Medic stomatolog debutant

Proaspat absolvent al promotiei 2022, dornic de a evolua in plan profesional ,caut colaborare cu un cabinet sau clinică stomatologică ce dorește să formeze un medic debutant la început de carieră, pentru a-și dezvolta și perfecționa abilitățile în domeniu. Am experienta in efectuarea manoperelor dentare (sigilari, detartraj si periaj), insa sunt dispus ca initial sa lucrez ca asistent pentru a-mi spori cunostiitele. Caut colaborare cu un cabinet din București sau imprejurimi (maxim 50 km) cu program flexibil (part-time/full time).

Mentiuni: trimit CV la cerere

Pagina 51 / 58