Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

1113 anunturi.

Medic rezident endodontie

Sunt medic dentist, promotia 2020, in prezent rezidenta pe endodontie anul I, la UMFCD Bucuresti. Caut cabinet stomatologic pentru colaborare.

Mentiuni: Pot trimite CV la cerere

Colaborare chirurgie orala

Medic specialist la chirurgie dento-alveolara, cu experienta peste 15 ani ofer servicii( chirurgie orala,implantologie,aditie osoasa...)in regim de colaborare cu cabinete si clinici dentare din Bucuresti Ilfov si localitati invecinate Detalii la telefon: 0744232612Mentiuni: Colaborare chirurgie orala

Practica

Caut laborator de tehnica dentara in care sa fac practica

Medic specialist ortodontie

Medic specialist ortodontie, am terminat specializarea în 2020, caut colaborări cu cabinete/clinici stomatologice din Brasov sau împrejurimi.
Implicata si pasionata de meseria aleasa, caut sa evoluez, luând parte la diverse cursuri de specialitate.

Medic rezident, caut colaborare

Medic rezident protetica dentara, anul I, absolventa UMF Carol Davila promotia 2020, caut cabinet sau clinica dentara in vederea colaborarii.

Mentiuni: Pot trimite CV la cerere!

Medic Parodontologie, caut colaborare

Medic rezident Parodontologie, in ultimul an de specializare, absolventa a Facultatii de Medicina si Farmacie UMF Iuliu Hatieganu Cluj-Napoca, caut colaborare in domeniul parodontologiei.

Medic rezident chirurgie dento-alveolara

Medic rezident chirurgie dento-alveolara, absolvent al UMF "Carol Davila" promotia 2020, caut cabinet/clinica in vederea colaborarii, atat pentru manopere de stomatologie generala cat si chirurgie. Desi sunt incepator, sunt dornic de a invata si a ma dezvolta, seriozitate maxima.

Mentiuni: Trimit cv la cerere

Medic rezident

Medic rezident pe chirurgie dento-alveolara, caut cabinet de medicina dentara in vederea colaborarii, am absolvit in 2020 si desi experienta mea profesionala este minima, sunt o persoana ambitioasa, dornica de a invata.

Cabinet stomatologic din Bucuresti cauta colaborator.

Cabinet stomatologic din Bucuresti cauta medic stomatolog generalist, cu experienta minim 3 ani, pentru colaborare.
CV necesar, trimis la adresa de email.

Angajare Medic-Stomatolog

Medic-stomatolog generalist, absolvent al Facultatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti, promotia 2018, in prezent rezident stomatologie generala, cu experienta clinica 2 ani, foarte pasionat, serios si motivat, rabdator, calm, cu o relatie medic-pacient foarte buna si cu dorinta de a aprofunda endodontia si de a realiza competenta de implantologie, caut colaborare/ angajare intr-un cabinet/clinica de medicina dentara, in orasul Timisoara.

Medic stomatolog - colaborare

Medic rezident la Chirurgie Dento-Alveolară UMF Cluj-Napoca în an terminal, caut colaborare Stomatologie generală/chirurgie orala, cu cabinet/clinică stomatologică în care să-mi desfășor activitatea. Efectuez manopere chirurgicale și manopere de stomatologie generală, cu experiență la scaun de 2 ani si jumătate. Am disponibilitatea să mă deplasez și în localitățile limitrofe (+/- 50km de Cluj-Napoca).

Mentiuni: De?in actele necesare în vederea unei colaborari.

Medic rezident pedodont

Medic rezident pedodont an 2, masterand in laser la universitatea din Aachen, caut colaborare cu cabinet/clinica in București.
Pt detalii și cv ma puteți contacta la nr 0727379366

Angajam asistenta stomatologie

Dental Turism Clinic isi mareste echipa! Clinica stomatologica situata central angajeaza asistenta pentru stomatologie. Daca esti devotata, prietenoasa, cu spirit de echipa si pasionata de stomatologie, te asteptam cu un CV pe adresa de email. Detaliile se discuta la interviu.

Mentiuni: Experienta constituie un avantaj

Medic rezident chirurgie dento-alveolara

Medic rezident chirurgie dento-alveolara anul 2 caut cabinet pt efectuarea diferitelor manopere de chirurgie orala(extractii, odontectomii,chistectomii, implantolgie). Ma pot deplasa si in imprejurimile bucurestiului
Detalii la telefon

Mentiuni: Detin srl

  • 2021-01-14
  • Bucuresti si imprejurimi, Toate judetele
  • 0727623620

Medic rezident stomatologie generala

Absolventa a promotiei 2020, Medic Rezident pe Stomatologie Generala, caut un cabinet/ clinica in care sa ma formez si cu care sa colaborez.

Mentiuni: Sunt de acord cu asistarea la scaun pt o periada de inceput.