Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

805 anunturi.

Asistenta, studenta in anul 5

Studenta in anul 5, caut colaborare ca asistenta part time sau full time.
Sunt o persoana comunicativa si dornica de a invata. Am experienta de cateva luni.
Pentru alte informatii ajutatoare, va stau la dispozitie la telefon.

Medic stomatolog

Caut un cabinet prietenos, in care sa pot face practica, fara plata, am experienta anterioara ca asistenta si pot oferi ajutor in cabinet in timpul disponobil (cateva zile pe saptamana, deoarece am un alt job). Am certificat de membru la.colegiu.

MEDIC ORTODONT

Medic specialist ortodontie si ortopedie dento-faciala, experienta 10 ani in domeniu (specialist DAMON,aparate autoligaturante), doctor in stiinte medicale, cadru universitar UMF IASI- disciplina Ortodontie, ofer colaborare pe ortodontie cu clinicile din judetele IASI, NEAMT, BOTOSANI,SUCEAVA. Ofer si caut seriozitate!

Medic Rezident Ortodonție

Absolventă a UMF "Carol Davila" București în anul 2019, medic rezident în anul I - specialitatea Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială, sunt interesată de o colaborare full-time sau part-time (Ortodonție și/sau Pedodonție).
Menționez că am experiență ca asistentă de stomatologie generală, ortodonție și chirurgie dento-alveolară, dar si ca medic stomatolog pe manopere de profilaxie, odontoterapie, tratare urgențe.
Pentru mai multe detalii referitoare la pregătirea mea, vă rog să mă contactați la numărul de telefon afișat- 0730239602, caz în care vă pot trimite CV-ul meu sau vă pot oferi alte informații.

Medic stomatolog

Medic stomatolog, absolvent Carol Davila promotia 2018 sunt in cautare de coloborare full-time in Bucuresti. Ofer si cer seriozitate si sunt dornic de a evolua.
Pentru detalii ma puteti contacta la numarul de telefon afisat.

Medic Rezident Ortodontie

Absolventă a UMF "Carol Davila" București (2018), medic rezident în anul II - specialitatea Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială, sunt interesată de o colaborare full-time sau part-time (Ortodonție și/sau Pedodonție). Pentru mai multe detalii referitoare la pregătirea mea, vă rog să mă contactați la numărul de telefon afișat, caz în care vă pot trimite CV-ul meu sau vă pot oferi alte informații.

Medic ortodont

Medic ortodont(specializare la zi), proaspăt absolvent, caut colaborare cu cabinetele stomatologice din Braşov, Mureş, Alba, Bistrița, Cluj şi Harghita. Manifest atenție sporită față de nevoile pacienților, dedicare şi sunt foarte punctual. Comunic serios si profesional cu pacienții mei. La cerere, pot pune la dispoziție C.V.-ul meu, împreuna cu scrisori de recomandare şi scrisoare de intenție.

Medic Rezident Ortodontie caut colaborare

Medic stomatolog, Rezident in anul 1 la Specialitatea Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala doresc angajare sau colaborare cu cabinet/clinica in Cluj-Napoca sau in raza de 100 km.
Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati.

Rezident Ortodontie

Rezidenta an 1 Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala, doresc colaborare part time in clinca/cabinet stomatologic in Bucuresti.

Asistenta medicala

Asistenta medicala cu o experienta vasta in stomatologie ,peste 10 ani doresc o colaborare serioasa si pe termen lung in regim part _time .
Astept tel dvs 0724822073

colaborare

caut colaborare,5 ani de activitate,detin SRL.Stomatologie generala.

Mentiuni: protetica,chirurgie dento-alveolara.Bucuresti sau apropiere.

Medic specialist endodontie

Medic dentist, specialist endodontie, experienta de 3 ani, caut colaborare in judetul Suceava.

Medic Rezident chirurgie dento-alveolara anul 1 - caut loc de munca

Sunt absolvent al UMF "Carol Davila" promotia 2019 si in prezent sunt medic rezident anul 1 pe specializarea chirurgie dento-alveolara. (momentan am stagiu de OMF la spitalul Militar)

Sunt in cautarea unui loc de munca part-time (4-5 ore/zi) unde doresc să imi pun în aplicare cunoştinţele acumulate de-a lungul anilor si sa imi incep cariera de medic alaturi de o echipa de profesionisti.

In timpul facultatii si in perioada practicii de vara am efectuat manopere precum: detartraje, tratamentul cariei simple si complicate, ablatia protezelor fixe deteriorate, extractia dintilor monoradiculari si pluriradiculari.

Chiar daca sunt rezident la chirurgie dento-alveolara pentru inceput imi doresc sa efectuez manopere de stomatologie generala si ulterior sa ma specializez pe chirurgie.


Mă puteţi contacta la nr de telefon 0763930328 sau pe email la taloiflorin@gmail.com

medic rezident pedodontie

Absolventă a Facultății de Medicină Dentară din cadrul U.M.F " Carol Davila", promoția 2019, în prezent rezidentă în anul I la specialitatea de Pedodonție, sunt interesata de o colaborare full time sau part time Menționez că nu am experiență.
Pentru informații complete cu privire la pregătire îmi puteți solicita CV-ul la adresa de mail menționată în anunț sau la numărul de telefon 0737302026

Medic Rezident Pedodontie

Medic rezident Pedodontie(in Bucuresti) doresc un cabinet/clinica unde sa-mi desfasor activitatea in calitate de medic stomatolog dar si de rezident in pedodontie,am terminat facultatea de medicina dentara UMF Carol Davila Bucuresti promotia 2016 ulterior m-am preocupat sa imi dezvolt cunostiintele prin acesarea a numeroase cursuri postuniversitare si prin practica in cabinetele unde am mai lucrat.Pentru mai multe detalii va pot trimite cv-ul meu(daca imi trimiteti un e-mail la adresa dellena_306@yahoo.com)sau la nr.de telefon.

Mentiuni: Ma intereseaza si zonele limitrofe Bucurestiului. Detin permis de conducere

Pagina 52 / 54