Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

2248 anunturi.

Cautam medic stomatolog

Cabinet stomatologic situat in sector 6,Drumul Taberei cauta medic stomatolog care stie sa abordeze corect medical urgente si sa finalizeze tratamentul.Programul cabinetului este non stop(inclusiv si pe timpul nopti,in ture)+weekend
Pentru colaborare este nevoie de SRL/PFA

Medic generalist/practica pe endo

Medic generalist, exp 6 ani, caut colaborare pe partea de endodontie procent 50%
Disponibilitate: 1 zi de Luni la 2 sapt, Marti sau Joi.

Mentiuni: Daca nu raspund, lasati mesaj pe Whapp

Medic dentist 1 an experienta

Ma numesc Pricop Razvan, sunt medic dentist cu aproximativ un an de experienta in practica. Absolvent al facultatii “UMF Carol Davila Bucuresti”. De-a lungul experientei mele am realizat un numar voluminos de igienizari dentare profesionale si toate clasele de obturatii, fizionomice si functionale. Alte manopere realizate: albiri dentare, indepartare aparate ortodontice, contentii superioare/inferioare, amprente digitale (medit) si clasice, si fatetari directe din compozit. In numar redus am tratat urgente si realizat slefuiri in scop protetic si extractii de molari de minte si resturi radiculare.
Mentionez ca am 2 ani jumate de experienta pe langa cea de medic ca si asistent dentar, timp in care am asistat la toate manoperele din sfera stomatologiei, inclusiv manopere de chirurgie.

Mentiuni: Pot trimite CV la cerere. Detin SRL. Valabil pentru Bucuresti si zonele limitrofe (100 de km)

Asistenta stomatologie

Buna ziua!
Sunt studenta la Facultatea de Medicina Dentara in cadrul Universității de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, anul 2.

Caut un post de asistenta cu program flexibil/part-time intr-o clinica sau un cabinet stomatologic din Bucuresti.

Menționez ca nu am experiență in domeniu, dar sunt o persoana dedicata, reaponsabila, punctuala.

Mentiuni: Numele: Tanase Violeta Elena

Medic Specialist Endodont

Medic Endodont cu experiență 3 ani la microscop și rezidentiat terminat doresc colaborare în București și Împrejurimi. Lucrez parte de endodontie și stomatologie generala.

Medic stomatolog generalist in cautarea unei colaborari

Ma numesc Stefan Voiculescu, absolvent recent al Facultatii de Medicina Dentara "Titu Maiorescu" si sunt in cautarea unei oportunitati de colaborare pentru a-mi incepe cariera. Cu experienta anterioara in realizarea manoperelor simple si pasiune pentru ingrijirea orala de calitate, sunt deschis la invatare si dornic sa contribui la succesul echipei dumneavoastra.

Despre mine:

Absolvent recent, promotia 2023
Pasiune pentru imbunatatirea sanatatii orale
Abordare dedicata si deschisa la invatare

Ce caut:

Colaborare intr-un mediu stimulant
Oportunitati de dezvoltare profesionala
Posibilitatea de a contribui activ la ingrijirea pacientilor

De ce eu:

Capabilitatea de a realiza independent proceduri de igienizare, odontoterapie si tratamente de canal pe dinti monoradiculari
Entuziast si dedicat ingrijirii orale
Dorinta sincera de a contribui la sanatatea si bunastarea pacientilor

Mentiuni: Pentru discutii suplimentare, va rog sa ma contactati la numarul de telefon sau adresa de email afisate in anunt. Va multumesc!

Caut un loc de munca ca asistent intr un cabinet stomatologic!

Bună ziua! Mă numesc George Petrescu, sunt student la facultatea de stomatologie UMF Carol Davila, și caut un loc de muncă ca asistent part-time, la un cabinet de stomatologie.
Nu am experiență în domeniu, dar sunt dornică să învăț, sunt o fire ambitioasa, sunt punctuală, îmi place să lucrez în echipă și mi-ar plăcea să lucrez intr-un mediu prietenos.
Mulțumesc! O zi bună!

Medic stomatolog

Medic stomatolog promotia 2020, caut colaborare part time cu o clinica din Bucuresti sau imprejurimi. Am experienta in efectuarea manoperelor de stomatologie generala.

Studenta la Stomatologie

Bună ziua! Mă numesc Tarhon Monica, sunt studentă la facultatea de stomatologie UMF Carol Davila, și caut un loc de muncă ca asistentă part-time, la un cabinet de stomatologie.
Nu am experiență în domeniu, dar sunt dornică să învăț, sunt o fire jovială, sunt punctuală, îmi place să lucrez în echipă și mi-ar plăcea să lucrez intr-un mediu prietenos.
Mulțumesc! O zi bună!

Mentiuni: As dori un program flexibil intrucat am si cursuri la facultate.

Colaborare cabinet pt endodontie

Doresc colaborare cu un cabinet pe partea de endodontie.
Mentionez ca practic doar endodontia sub magnificatie(microscop) de 3 ani.

Loans Borrowing Without Collateral

I am a private money lender Fast cash offer for you today at just 2% interest rate, both long and short term cash of all amounts and currencies, no collateral required. Apply now for your instant approval and transfer. contact us now (WhatsApp) number +918131851434 sumitihomelend@gmail.com Mr. Damian Sumiti

Mentiuni: Loans Borrowing Without Collateral

Caut job asistent medical

Buna ziua! Ma numesc Ana Maria,am 33 de ani,sunt asistent medical si caut job program part time(de preferat intervalul 10:00-16:00)Mentionez ca am experienta de aproximativ 10 ani in domeniul stomatologiei.Sunt disponibila atat pentru post in cabinet stomatologic(sterilizare,curatenie, sau colaborare pentru ajutor la operatii chirurgicale)
Cat si pentru cabinete medicina de familie sau gradinite.

Mentiuni: De preferat zona Chiajna,Militari,Dr Taberei(sector6) Ofer si doresc seriozitate!

Medic specialist ortodont



Medic specialist ortodont caut colaborare cu clinici stomatologice în județul Neamț, Bacău, Iași, Suceava și împrejurimi.


Mentiuni: Detin SRL. Pot oferi CV la cerere.

Asistenta

Dentalix Dental Clinic isi mareste echipa! Suntem in cautarea unei asistente stomatologice dedicata pentru a invata lucruri noi, o persoana ambitioasa, pozitiva, dinamica si dorinca sa faca parte din echipa noastra. Daca esti interesata de acest job, te rugam sa ne trimiti un CV pe Whatsapp, la numarul 0748181199 sau pe mail, la adresa dentalix2023@gmail.com

Mentiuni: Absolventa a scolii de asistenti medicali.

Medic stomatolog

Medic stomatolog debutant, caut clinică/ cabinet care să mă ajute să-mi dezvolt cunoștințele, dar și pentru o colaborare de lunga durată.
De-a lungul timpului am efectuat igenizari dentare, obturații, extracții și tratamente endodontice manual.
Sunt o persoană serioasă, ambițioasă, punctuală și îmi place munca in echipă. Îmi doresc sa lucrez și să evoluez într-un mediu prietenos și profesionist.

Mentiuni: Ofer ?i cer seriozitate. De?in CMI