Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

2246 anunturi.

Asistent stomatologie

Angajăm asistent stomatologie ,cabinet pentru copii

Mentiuni: Asistent stomatologie cu/fara experien?a

Colaborare - Medic stomatolog generalist

Buna ziua! Fac parte din promotia de absolventi Septembrie 2022, a Facultatii de Medicina Dentara, in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila", Bucuresti.

Mentionez ca am lucrat in calitate de asistenta pe parcursul anilor de studiu si am avut oportunitatea de a efectua proceduri stomatologice simple.

Imi doresc sa colaborez cu viitorul meu angajator la procent sau iau in calcul posibilitatea inchirierii unei ture sau a unitului dentar.

Mai multe detalii despre pregatirea mea profesionala le puteti gasi pe contul meu de Linked In:
https://www.linkedin.com/in/dr-ana-dumitru/

Dr. Ana Dumitru
anadumitru1903@yahoo.com
0727259950

ASISTENTA STOMATOLOGIE

Sunt studenta, in anul 4, in cadrul facultatii de Medicina Dentara. Caut un post de asistenta, de asistat medicul la scaun pentru a imi dezvolta si imbunatatii cunostiintele.
Sunt o persoana responsabila si punctuala!
Astept ofertele dvs !
Multumesc!

Mentiuni: Mentionez ca programul meu este unul flexibil.

Rezident chirurgie

Medic rezident chirurgie anul I, caut colaborare într-un cabinet pentru efectuarea extracțiilor dentare, chistectomiilor și intervențiilor chirurgicale de mica amploare. Disponibilitate voluntariat(participare) la reabilitări implantare complexe. Sunt o persoana serioasa, interesata, realista și dornică de învățare. Menționez ca am participat la multiple cursuri de implantologie și chirurgie plastica parodontala. La cerere pot trimite CV.

Mentiuni: De?in SRL

Endodontie

Caut colaborare pentru endodonție. Experiența în endodonție de 3 ani și jumătate. Absolvent umf Carol davila București 2018, Absolvent rezidentiat umf Carol davila București 2021. Pot realiza și partea de pivoți plus plomba în aceeași ședință. Pot aduce eu echipamentele și materialele sau pot lucra cu materialele cabinetului.

Mentiuni: Bucuresti si orasele vecine

Colaborare

Medic stomatolog, in prezent medic rezident în anul 3 la specialitatea Parodontologie. Doresc să asist medic la scaun pentru a învăța și dobândi experiență atât în stomatologia generală cât și în parodontologie.

Asistent stomatologic

Buna ziua,sunt student in cadrul Facultatii de Stomatologie U.M.F. Carol Davila anul 5 - doresc post de asistent stomatologic in cadrul unui cabinet dentar.
Am experienta in domeniu de 4 ani si am pregatire in: implantologie(inclusiv sinus lift intern,extern),protetica,endodontie,odontoterapie si sterilizarea instrumentarului
Doresc un mediu deschis,amabil si o colaborare de lunga durata

Mentiuni: Am realizat manopere stomatologice : anestezii,igienizari profesionale,detartraje

Colaborare stomatologie generala


Medic stomatolog cu experienta 3 ani, doresc colaborare stomatologie generala: profilaxie, odontoterapie, extractii, protetica mobila, urgente endodontice.

Mentiuni: Pentru mai multe detalii pot sa trimit CV la cerere. Doresc sa fiu contactat la adresa de email drnicolae28@gmail.com

asistent part-time student anul5

Buna ziua , sunt student in anul V la UMFCD-stomatologie . Caut un post de asistent la un cabinet individual , programul meu este dupa ora 15:00 vineri si sambata liber. Mentionez ca lucrez in cabinet din anul 1 de facultate si am pregatire in : implantologie , protetica , sterilizarea instrumentelor , pregatirea pacientilor , instrumentele necesare pentru necesitatiile medicului.
cv la cerere .

Mentiuni: 4 anide experienta . mentionez disponibi doar in bucuresti

Medic Rezident Endodontie

Medic stomatolog promotia 2020, rezident an 2 endodontie - doresc o colaborare part time in Bucuresti sau Ilfov pentru efectuarea manoperelor de Endodontie. Experienta 2 ani.

Asistenta part-time studentă an 5

Studentă Anul 5, în cadrul Facultății de Stomatologie, U.M.F. Carol-Davila.
Sunt o persoană responsabilă, punctuală și prietenoasă.
Doresc să învăț și să mă formez pentru viitoarea carieră de medic stomatolog.
În legătură cu programul, în general, este în functie de cel al facultății, dar aș prefera să discutăm aceste aspecte la un interviu.
Menționez faptul că am mai lucrat în domeniu.

Mentiuni: Pun accent pe seriozitate, implicare si transparen?a.

Medic rezident chirurgie

Medic rezident chirurgie anul I, caut colaborare într-un cabinet pentru efectuarea extracțiilor dentare și intervențiilor de mica amploare. Disponibilitate voluntariat(participare) la reabilitări implantare complexe. Sunt o persoana serioasa, interesata, realista și dornică de învățare. Menționez ca am participat la cursuri de reabilitări prin implantologie ghidata și chirurgie plastica parodontala. La cerere pot trimite CV.

Mentiuni: De?in SRL

Asistenta medicala part-time

Caut loc de munca pe post de asistenta medicala in stomatologie. Sunt studenta in anul 5, la UMF “Carol Davila” si am experienta in domeniu de 2 ani.

Angajez tehnician dentar

Angajez tehnician dentar cu experienta, part time sau full time.

Asistent medical generalist

Asistent medical, cu experienta 6 ani in cabinet stomatologic, caut un nou loc de munca
Ofer experinta, responsabilitate,punctualitate,empatie, si multe alte defecte :))