Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

1424 anunturi.

Medic Stomatolog Ploiesti

Ne marim echipa! Cautam medici exact ca noi: tineri, ambitiosi, dornici de dezvoltare continua. Vino sa ne cunoastem la un interviu si sa cream multe zambete impreuna!


Cv-uri pe office@deltasmile.ro

Asistenta stomatologie

Asistenta stomatologie
Hollywood Smile Center si-a propus ca in scurt timp sa devina cel mai cunoscut cabinet stomatologic din Ploiesti din punct de vedere al serviciilor medicale excelente. Un aspect care ne defineste foarte bine il reprezinta: seriozitatea, profesionalismul si punctualitatea.

Daca esti asistent/a stomatologie si ai experienta in domeniu, iti doresti sa te dezvolti profesional intr-o echipa de medici profesionisti cu experienta la nivel international te invitam sa ne trimiti CV-ul la adresa de email recrutare@hollywoodsmilecenter.ro

Colaborare Profilaxie/Odontoterapie/Pedodontie

Medic Rezident anul II la pedodontie,caut o colaborare part-time in special pentru manoperele de profilaxie si odontoterapie la adulti, dar pot prelua si din tratamentele pedodontice.
Experienta de lucru - 1an.
Ofer seriozitate.

Mentiuni: Pot oferi CV la cerere.

Medic stomatolog

Medic stomatolog, pasionata de endodontie, caut colaborare part-time 1-2 zile pe saptamana, pentru manoperele de endodontie si/sau stomatologie generala. Detin lupe endodontice.

Mentiuni: La cerere pot trimite cv si poze cu cazuri rezolvate. Detin PFA

Medic rezident chirurgie dento-alveolara

Medic rezident chirurgie dento-alveolara caut cabinet in vederea efectuarii de manopere chirurgicale(extractii,odontectomii, inserare implanturi). Menționez ca sunt o persoana serioasa, punctuala, cu dorința de a oferi cel mai bun tratament posibil pacientilor. Va multumesc!

Mentiuni: Caut cabinet in localita?ile limitrofe ale Bucurestiului

Asistent medical stomatologic

Clinica de Stomatologie, angajam asistent stomatologic, cu experienta, part-time. Program :marți, joi între 13 și 20.Clinica se afla în zona mall Plaza

Mentiuni: Rog Cv

Medic Rezident Ortodontie

Medic rezident ortodontie si ortopedie dento-faciala, absolventa a UMF Carol Davila Bucuresti, promotia 2020, caut cabinet in vederea asistarii medicului ortodont.
Pot trimite CV la cerere

Mentiuni: Program part-time

Medic Rezident Pedodontie

Medic Rezident anul II la pedodontie,caut o colaborare part-time in special pentru manoperele de profilaxie si odontoterapie la adulti, dar pot prelua si din tratamentele pedodontice.
Experienta de lucru - 1an.
Ofer seriozitate.

Mentiuni: Pot oferi CV la cerere.

Caut loc de munca

Doresc loc de munca pentru postul de asistent intr o clinica/cabinet stomatologic

Mentiuni: Experienta in domeniu

Colaborare/angajare

Medic-stomatolog, absolvent al UMF "Carol Davila" promotia 2018, cu 2 ani experienta, rezident specialitatea stomatologie generala foarte pasionat, serios si motivat, rabdator, calm, relatia medic-pacient foarte buna cu dorinta de a aprofunda endodontia si implantologia caut colaborare/angajare in cabinete individuale/clinici

Mentiuni: Detin parafa, asigurare de malpraxis, certificat de membru al CMSB la zi + SRL!

Medic stomatolog

Medic stomatolog, absolventa UMF Carol Davila in 2020, in prezent medic rezident-protetica dentara caut clinica sau cabinet pentru colaborare pe partea de stomatologie generala, program part-time.

Asistenta stomatologica

Studenta UMF “Carol Davila” - Asistenta

Studenta in anul V la UMF “Carol Davila”, caut cabinet dentar in vederea unei colaborari pentru postul de asistenta.

Mentionez faptul ca lucrez in domeniu inca din anul 2 de facultate. Sunt o persoana punctuala, sociabila, ambitioasa si mereu deschisa spre a invata lucruri noi.

Medic Rezident Endodontie

Medic stomatolog, absolvent al Facultatii de Medicina Dentara, promotia 2020 și rezident endodontie anul 1 sunt in cautare de colaborare si dornic de a evolua intr-un mediu profesional in Ramnicu Valcea. Pot sa prestez manopere de stomatologie generala (odontoterapie, profilaxie, endodontie, protetica)

Pot sa ofer CV-ul la cerere!

Mentiuni: Persoana responsabila si dornica de a invata concepte noi si a ma dezvolta intr-un cabinet/clinica.

Asistenta - Studenta UMF “Carol Davila”

Studenta in anul V la UMF “Carol Davila”, caut cabinet dentar in vederea unei colaborari pe termen lung pentru postul de asistenta.

Mentionez faptul ca lucrez in domeniu inca din anul 2 de facultate. Sunt o persoana punctuala, sociabila, ambitioasa si mereu deschisa spre a invata lucruri noi.

Caut o echipa alaturi de care sa ma dezvolt pe plan profesional.

Angazez

Clinica stomatologica , cu aparatura ultramoderna ,angajezaza medic pe specialitate pedodontie , experiența minim 2 ani , clinica este situată in cartierul Drumul Taberei , la gura de metrou Romancierilor !

Mentiuni: Se ofera procent 40% ?i 50 % in cazul in care medicul vine cu pacien?ii personali !