Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

872 anunturi.

Asistent medical

Angajam asistent medical, program normal de lucru intr-o clinica stomatologica noua cu aparatura moderna si colectiv excelent. Cerinte :
-cursurile de asistent medical cu aviz de libera practica sau persoana care acum finalizeaza cursurile
-seriozitate, promtitudine, punctiualitate.

Studenta anul 3 pe postul de asistente/practica

Numele meu este Barbulescu Ingrid sunt studenta in anul 3 la medicina dentara Carol Davila Bucuresti , caut un job/sa fac practica intr un cabinet stomatologic pentru a capata experienta si pentru a ma dezvolta alaturi de echipa respectiva .

Asistenta stomatologie

Bună!! Sunt studentă în anul 3 la medicină dentară și caut un loc de muncă part-time pe post de asistentă. Am experiență cât de cât și conștientă fiind că nimeni nu s-a născut învățat sunt dornică pentru lucruri noi!

Asistenta stomatologie part-time

Buna ziua! Numele meu este Neaga Erika, sunt studenta in anul IV in cadrul facultatii de medicina dentara “Carol Davila” si sunt in cautarea unui cabinet la care sa lucrez pe postul de asistenta part-time, in functie de orarul facultatii. Sunt o persoana serioasa, sociabila, ambitioasa, dornica de a invata lucruri noi si de a fi intr-o continua dezvoltare.

Mentiuni: Mentionez ca am efectuat practica de vara la finalul fiecarui an universitar pe perioada celor 3 luni, incepand inca din primul an.

Asistenta stomatologie

Numele meu este Spanoae Cristina si sunt studenta in anul 3 la Medicina Dentara, UMF Carol Davila. Caut un cabinet cu o echipa primitoare alaturi de care sa ma dezvolt pe plan profesional. Ma consider o persoana sociabila, perseverenta, dornica sa acumuleze cat mai multe cunostinte. Sunt in cautarea unui loc de munca part-time ca si asistenta sau eventual sa fiu primita doar in serviciu de practica, in functie de orarul facultatii.

Mentiuni: sector 3 sau 4

Asistent stomatologie anul 6

Buna ziua,

Sunt student in cadrul Facultatii de Medicina Dentara Carol Davila, anul 6. Programul imi permite sa lucrez 2-3 zile (luni, marti, miercuri sau joi), dupa ora 14. Nu am pretentii financiare, caut un loc in care sa evoluez, sa învăț si un loc in care primeaza respectul.
Zone: Timpuri Noi, Piata Unirii, Universitate, Piata Alba Iulia, Mall Vitan, Tineretului, Mihai Bravu

Multumesc,
O zi buna!

Medic stomatolog

Am terminat facultatea de medicina dentara în anul 2020, sunt medic rezident pe stomatologie generala. Am experienta de un an (menționez faptul ca am lucrat și în perioada facultății). Caut un loc de munca de preferat cu un program flexibil, întrucât mai lucrez într-o parte. Mulțumesc

Medic rezident Ortodontie

Medic rezident Ortodontie si Ortopedie Dento-faciala, anul 2, absolventa a promotiei 2019 UMF Carol Davila Bucuresti, caut cabinet/clinica in vederea asistarii medicului ortodont.
Pot trimite CV la cerere.

  • 2021-10-05
  • Bucuresti, Ilfov, Toate judetele
  • 0742333996

ASISTENTA - Part-time

Sunt studenta in anul 6 la Facultatea de Medicina Dentara in cadrul UMF CAROL DAVILA BUCURESTI, doresc sa ma angajez, part time, in functie de orarul facultatii, ca asistent intr-o clinica / cabinet unde ma pot dezvolta ulterior ca medic, alaturi de o echipa pasionata de domeniul in care activeaza.
Ma consider o persoana punctuala, sociabila, care se adapteaza repede, perseverenta si dornica sa acumuleze cat mai multe cunostinte.

Asistenta medicala

Clinica Dentville din Bucuresti cauta asistenta stomatologie/ studenta la facultatea de Medicina Dentara. Asteptam CV-uri cu poza dvs la adresa de mail info@dentville.ro

MEDIC STOMATOLOG

MEDIC STOMATOLOG
Clinica Stomatologica Ultramoderna cu sediul in TARGOVISTE doreste sa isi mareasca echipa prin ocuparea unui post de “Medic Stomatolog”.
Ne dorim o persoana comunicativa, careia sa ii placa sa lucreze cu oamenii, avand totodata capacitate organizatorica foarte buna.
Conditii:
• Mediu de lucru modern, cu aparatura si echipamente performante;
• Pregatire si integrare intr-o echipa multidisciplinara;
• Program Full time;
Aptitudini:
Experienta minim 2 ani zile ;
- seriozitate;
- flexibilitate;
- capacitate de lucru in echipa;
- competente sau specializari.

Mentiuni: Program full time

Tehnica dentara

Tehnician dentar cu minim de experiență caut loc de muncă în domeniu

Colaborare studenta medicina dentara

Clinica Militari P-ta Veteranilor, dorim colaborare studenta medicina dentara, in vederea efectuarii sterilizarii si asistenta scaun medic. Program flexibil. Plata/ora. Rog CV CU POZA la contact@insideclinic.ro

Colaborare chirurg OMF

Clinica medicala, dorim colaborare cu chirurg OMF care detine srl sau pfi, in vederea efectuarii manoperelor de estetica faciala: bichectomie, injectari acid hialuronic si botox. Rog CV CU POZA pe contact@insideclinic.ro

Angajez , urgent

Clinica stomatologica , situată in Drumul Taberei , angajeza asistenta medicală fără experiența pe un termen nedeterminat !

Mentiuni: Beneficiaza de multe alte avantaje , daca exista seriozitate din partea ei !