Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

2247 anunturi.

Studenta anul 4, Stomatologie

Bună ziua, mă numesc Slimak Catinca, sunt studentă în anul 4 la Facultatea de Stomatologie UMF "Carol Davila" din Bucureşti şi caut un cabinet care să mă ajute să capăt experienţă şi manualitate. Până în prezent am lucrat 7 luni în cabinet ca şi asistentă, dar sunt dornică să învăţ mai mult şi să muncesc. Programul de lucru la cabinet aş vrea să fie flexibil, întrucât am şi cursuri la facultate. Mulţumesc! O zi frumoasă!

generală

Caut colaborare stoma gen./ endodontie

Medic stomatolog generalist, experienta practica 14 ani, din care 1 an in Dublin, Irlanda,doresc colaborare cu cabinet/clinica in Bucuresti (preferabil partea de nord a orasului).
Am lucrat cu diga, laser, microscop, arc facial,piezotom, cerec atat adulti cat si copii.
Imi doresc o colaborare cu un cabinet care are deja flux de pacienti.
Program flexibil disponibilitate full time.
Pot trimite cv+cazuri rezolvate.

Loans Borrowing Without Collateral

I am a private money lender Fast cash offer for you today at just 2% interest rate, both long and short term cash of all amounts and currencies, no collateral required. Apply now for your instant approval and transfer. contact us now (WhatsApp) number +918131851434 sumitihomelend@gmail.com Mr. Damian Sumiti

Mentiuni: I am a private money lender Fast cash offer for you today at just 2% interest rate, both long and short term cash of all amounts

Medic rezident endodontie anul 2

Experiență 1 an, in momentul de fata mai colaborez cu doua clinici pe partea de stomatologie generala si endodontie. Sunt o persoana responsabilă, care își respectă angajamentele și se implică în activități cu o atitudine pozitivă și proactivă. Pot pune la dispozitie CV si un dosar ce sa contina cazuri clinice rezolvate.

Asistent sterilizare instrumentar

Doresc sa lucrez că asistent de sterilizare într-o clinică dentara.Sunt interesata de un job part-time ,dimineața între orele 9.00-11.00.
Rog seriozitate!

Mentiuni: Sterilizarea instrumentarului

Asistenta stomatologie

Ne marim echipa!
Dental Zen Estetic, clinica stomatologica situatia in sectorul 4 din Bucuresti, cauta asistenta stomatologie cu studii de specialitate. Dorim sa ni se alature o persoana serioasa, atenta la detalii, punctuala, cu abilitati bune de lucrat in echipa si interactionat cu pacientii.
Experienta minim 1 am necesară.

Programul de lucru este de 8 ore, de luni pana vineri. Oferim salariu atractiv si bonusuri anuale.

Daca esti dornic sa te dezvolti si vrei sa te alaturi unui colectiv tanar si profesionist, asteptam CV-ul tau pe contact@dentalzen.ro sau ne poti contacta la 0726231167.

ASISTENTA STOMATOLOGIE/ viitor medic stomatolog

Buna ziua!
Sunt studenta la Facultatea de Medicina Dentara in cadrul Univ Titu Maiorescu, anul 5.

Caut un post de asistenta intr o clinica sau un cabinet stomatologic in Bucuresti.

Mentionez ca am experienta in domeniu de aproximativ 2 ani si totodata la facultate am efectuat manopere precum: igienizari profesionale, obturatii de clasa 1,2,4,5, proteze etc.

Sunt o persoana dedicata, serioasa si responsabila si doresc o colaborare atat pe perioada facultatii cat si dupa !

Multumesc ! 🤗

Mentiuni: Numele: DURBACA FLAVIA-ANDREEA

Medic stomatolog, rezident Pedodontie

Medic stomatolog, rezident anul II pedodontie Bucuresti, cu 1 an experienta, doresc colaborare cu un cabinet/clinica.

Medic rezident anul 1

Medic rezident anul 1 Endodontie Bucuresti, fara experienta, caut cabinet unde sa ma pot dezvolta si acumula abilitati practice. Sunt dispus sa ma deplasez si in alte orase.

Ma puteti contacta la nr de telefon sau prin Whatsapp.

Asistenta stomatologie

Caut sa ma angajez.Asistenta medicala,16 ani experienta in Chirurgie,protetica, endo,stomatologie generala

Caut loc de munca

Bună ziua! Sunt asistent medical generalist debutant și caut un loc de muncă în Târgoviște. Nu am experiență însă îmi doresc să învăț!

Medic stomatolog

Absolventa UMF Târgu Mureș 2022 și medic rezident endodontie București,doresc colaboare cu cabinet/clinică pentru un post de medic stomatolog
Menționez ca am efectuat proceduri precum tratarea cariilor dentare, anestezii, amprente, extracții simple, tratamente endodontice pe dinti monoradiculari , utilizarea digii, sigilări, fluorizări, detartraje, periaje profesionale și airflow. Deși experiența mea clinică este limitată, sunt nerăbdătoare să învăț și mi ar plăcea sa fac parte dintr o echipa in cadrul careia sa ma pot dezvolta fiind o persoana determinata, ambitioasa si dornica sa invete de la medici cu experienta.

Medic stomatolog, doresc colaborare

Medic specialist Protetica Dentara, medic rezident Pedodonție anul I, absolvent al UMF „Carol Davila” Bucuresti, in promotia 2014, dedicat meseriei, bine intentionat si foarte atent la detalii, receptiv la cerintele pacientilor si cu foarte mare dorinta de munca. Caut colaborare de lunga durata pe STOMATOLOGIE GENERALA, cu o clinica stomatologica, detin SRL. Imi place sa-mi desfasor profesia cat mai corect si meticulos, sunt comunicativ, disciplinat, accept orice parere si o iau in calcul, imi plac schimbul de opinii si munca in echipa, dar si individuala, in functie de situatie. Sunt serios si ambitios, imi doresc sa lucrez si sa evoluez intr-un mediu prietenos si profesionist. Ofer si cer seriozitate si profesionalism.

Trimit CV la cerere.

Experienta practica 9 ani.

Mentiuni: Caut cabinet cu flux constant de pacienti, program flexibil.

Medic rezident parodontolog - colaborare

Proaspăt absolventă a facultății de Medicină Dentară din cadrul UMF ,,Carol Davila", în prezent rezidentă anul 1 la Parodontologie, caut colaborare 2/3 zile pe săptămână pentru efectuarea manoperelor de stoma generală. În prezent lucrez și în cadrul rezidențiatului, iar în trecut am făcut practică în diverse cabinete, unde am putut realiza igienizări și obturații. Menționez că sunt o fire sociabilă, dornică să învețe și să evolueze.

Mentiuni: Pentru CV sau alte detalii pot fi contactata telefonic sau pe whatsapp.