Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

1147 anunturi.

Caut post Asistenta Stomatologica

Studenta in anul V in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, doresc colaborare pentru postul de asistenta medicala pe termen lung. Sunt o persoana punctuala, ambitioasa, dornica de a invata si de ascensiune in plan profesional. Mentionez ca am experienta, lucrand pana in prezent la 3 clinici dentare.

Mentiuni: Mentionez ca pot lucra full time.

Medic stomatolog

Medic stomatolog, rezident protetica dentara, doresc sa colaborez cu o clinica/cabinet stomatologic in regim part time/full time.
Tratamentele realizate pana in prezent includ preluarea urgentelor, extractii, odontoterapie, pedodontie, proteze mobile, estetica dentara.

Mentiuni: Experienta clinica 2 ani.

Colaborare chirurgie orala si implantologie

Medic specialist la chirurgie dento-alveolara, cu experienta peste 15 ani ofer servicii( chirurgie orala,implantologie,aditie osoasa...)in regim de colaborare cu cabinete si clinici dentare din Bucuresti Ilfov si localitati invecinate Detalii la telefon: 0744232612


Mentiuni: Colaborare chirurgie orala si implantologie

Asistenta

Sunt studenta in anul 6 la medicina dentara "Carol Davila"si mi-as dori sa lucrez pentru o perioada ca asistenta. Sunt o persoana sociabila,empatica,punctuală și perseverenta care se adaptează foarte bine.

Mentiuni: zona metrou

Medic asistent

Medic dentist, experiență 3 ani, caut loc de munca unde sa profesez ca medic asistent, asist medicul lucrand la 4 maini, pot efectua diverse manopere la solicitarea lui. In Brașov

Mentiuni: Nr de contact 0742491478

Medic rezident endodonție

Medic rezident endodonție, doresc o colaborare într-o clinică sau cabinet stomatologic în Cluj sau împrejurimi.
Pe langă partea de endodonție pot efectua și manopere ce implică profilaxia și odontoterapia restaurativă.

Mentiuni: Promotie 2019 Cluj Napoca

asistent

Caut un cabinet stomatologic unde sa pot lucra ca asistent si de asemenea sa pot observa si invata lucruri noi in caut loc de munca in cabinetul stomatologiei.Sunt o persoana care invata repede si care este deschisa provocarilor.doresc salariu ok si pot sa lucrez full time

Mentiuni: urmeaza in septembrie licenta,

Studenta-Asistenta Stomatologie

Sunt studentă în anul 4 la Facultatea de Medicină Dentară “Carol Davila” și sunt în căutarea unei colaborări pentru postul de asistentă medicală .
Lucrez in acest domeniu de 1 an, am experiența in ajutorul la scaun, prepararea materialelor, curățarea și sterilizarea instrumentelor.
Sunt o persoana punctuală, de încredere si ma adaptez usor cerințelor.

Mentiuni: Part-time

Asistentă medicală stomatologie

Sunt studentă în anul 4 la Facultatea de Medicină Dentară “Carol Davila” și sunt în căutarea unei colaborări pentru postul de asistentă medicală .
Am experiența ca și asistentă de aproximativ 3 ani, lucrând înca din primul an de facultate, unde am participat la diverse manopere, inclusiv chirurgicale, și de-asemenea am experiența in ajutorul la scaun, prepararea materialelor, curățarea și sterilizarea instrumentelor.
Mă adaptez ușor și invat foarte repede.

Asistenta Stomatologie

Sunt studenta in anul 4 la Facultatea de Medicina Dentară “Carol Davila” și sunt in căutarea unei colaborări pentru postul de asistenta.
Am experiența ca și asistenta de aproximativ 2 ani, unde am participat la diverse manopere și de-asemenea am experiența in ajutorul la scaun, prepararea materialelor, curățarea și sterilizarea instrumentelor.
Ma adaptez ușor și invat foarte repede.

Asistent medical

Am terminat anul II la facultatea de Moase si Asistente Medicale din cadrul Universitatii Carol Davila din Bucuresti, si as dori sa lucrez in cadrul unui cabinet de stomatologie, part-time sau full-time.

Mentiuni: nu am experienta prea multa in domeniu

Parodontologie/Stomatologie generala

Medic dentist cu experienta 3 ani in stomatologie generala, momentan rezident in specialitatea parodontologie caut colaborare cu clinica stomatologica.
Ofer si cer seriozitate si profesionalism.

Mentiuni: Pentru mai multe detalii si CV ma puteti contacta pe mail.

Studenta AMG, an terminal caut loc de munca

Studenta AMG, an terminal caut loc de munca in domeniul stomatologic. Mentionez ca in luna august voi avea examenul de licență.

Mentiuni: Am experienta 2 ani in domeniul stomatologic.

Student Anul 5 - asistent cabinet stomologic

Caut un cabinet stomatologic unde sa pot lucra ca asistent si de asemenea sa pot observa si invata lucruri noi in domeniul stomatologiei.Sunt o persoana care invata repede si care este deschisa provocarilor.
Am experienta ca asistent intr-un cabinet stomatologic 2 ani9(chirurgie, implantologie, endodontie microscop).
Caut un post full/part time.

Medic proaspăt absolvent

Rezidenta in anul 1 la protetica dentară doresc colaborare cu un cabinet pentru a acumula experiența.