Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

1147 anunturi.

Medic Dentist

Dr.Stomatolog,experienta profesionala doar 7ani in Stoma-Generala,detin PFA..

Mentiuni: Ofer si Cer seriozitate..

Colaborare

Medic rezident Chirurgie Dento-Alveolara, caut colaborare cu un cabinet stomatologic pentru manopere de chirurgie si parodontologie.

Student Anul 5 - asistent cabinet stomologic

Student al UMF "Carol Davila", Facultatea de Medicină Dentară București în anul V, sunt interesat de o colaborare full-time.
Am lucrat ca asistent in cabinet stomatologic unde am participat la diverse intervenții chirurgicale, tratamente endodontice, protetice.Mentiuni: Men?ionez ca pe timpul vacantei de vara sunt disponibil full-time cu posibilitatea modificarii programului de munca la inceperea urmatorului an universitar.

Asistent medical stomatologie

Studentă anul V la Facultatea de Medicină Dentară ”Carol Davila”, caut un cabinet la care aș putea merge și pe perioada vacanței, dar și în timpului anului universitar.

Mentiuni: Experien?a de mai mult de 6 luni

Studenta Stomatologie

Studenta la UMF Carol Davila, medicina dentară, an 4, caut cabinet pentru a lucra pe postul de asistenta, ajutor la scaun.
Experiența in cabinet( specializări :Ortodonție, parodontologie, pedodontie)
De asemenea îmi doresc sa invat diverse abordări, tehnici și metode utile in viitoare profesie

Caut loc de munca Urgent.

Caut loc de munca full time in domeniul cabinetelor Stomatologice.Am terminat in 2018 Postliceala de Asistent medical generalist si am progresat in domeniu un an de zile.Pentru mai multe detalii ma puteti contacta.Multumesc.

Mentiuni: Nu am

Medic

Medic stomatolog

Medic stomatolog, rezident protetica dentara, doresc sa colaborez cu o clinica/cabinet stomatologic in regim part time/full time.
Tratamentele realizate pana in prezent includ preluarea urgentelor, extractii, odontoterapie, pedodontie, proteze mobile, estetica dentara.

Mentiuni: Experienta clinica 2 ani

Medic dentist

Caut loc de munca medic stomatolog, program flexobil. Pentru inceput, pot face lucru de asistenta in schimbul catorva ore de practica. Am certificat la colegiu si experienta ca asistenta.

Asistenta stomatologie

Sunt studenta in anul 6 la Facultatea de Medicina Dentara, din cadrul Universitatii “Carol Davila” si doresc sa ma angajez, part time, ca asistenta medicala intr-un cabinet stomatologic. Sunt o persoana sociabila si perseverenta. Imi doresc sa lucreze cu o echipa alaturi de care imi pot dezvolta calitatile necesare unui viitor medic stomatolog.

Mentionez ca am experienta ca si asistenta in cabinetul stomatologic. Am lucrat pe postul de asistenta la 3 cabinete si am efectuat practica de vara in cabinet din anul 1. Am experienta in ajutorul la scaun, prepararea materialelor, curatarea si strerilizarea instrumentarului precum si la receptie. Ma pot adapta usor conditiilor de lucru si invat repede.

Colaborare chirurgie orala

Ofer servicii de implantologie, sinus lift si aditii osoase in judetul CJ si in apropiere. Dispun de aparatura si instrumentarul necesar.

Asistent Stomatologie

Caut loc de munca intr o clinica/cabinet stomatologic,full time sau part time.

Mentiuni: Disponibilitate incepand cu 15 Iulie

Asistent Stomatologie

Caut loc de munca intr o clinica/cabinet stomatologic,full time sau part time.

Mentiuni: Disponibilitate incepand cu 15 Iulie

Asistenta stomatologie

Sunt studenta in anul 5 la Facultatea de Medicina Dentara din cadrul UMF Carol Davila București. Caut colaborare pentru un loc de munca într-un cabinet /clinica stomatologica in București pe un post de asistenta. Menționez ca am experienta de un an într-un cabinet. Sunt o fire ambițioasă, dornica de a învața și a ma perfectiona.
Cer și ofer seriozitate. Mulțumesc.

Mentiuni: Trimit CV la cerere. Men?ionez ca pe timpul verii pot lucra pe un program full time.

Medic Stomatolog

Vrei să faci oamenii să zâmbească, dar nu prea știi să spui bancuri?
Dacă ești medic stomatolog, te ajutăm noi să fii autorul cât mai multor zâmbete sănătoase!
- nu cerem portofoliu de pacienti
- experienta constituie un avantaj
Vino sa ne cunoastem la un interviu trimitand un CV la office@deltasmile.ro