Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

1424 anunturi.

Asistenta medicala

Caut loc de munca pe post de asistenta medicala in stomatologie. Sunt studenta in anul 5, la UMF “Carol Davila” si am experienta in domeniu de 2 ani.

Colaborare medic rezident

Medic rezident în anul 2 la Protetica dentara în cadrul UMF Carol Davila,absolvent al UMF Carol Davila promoția 2020,caut colaborare part-time cu un cabinet din București și împrejurimi. Îmi doresc sa aduc un plus de valoare cabinetului dumneavoastră și sa evoluez constant în profesia de medic.
Am experienta de aproape 2 ani în realizarea manoperelor de odontoterapie, profilaxie,endodontie(nivel redus și mediu de dificultate), extracții dentare (nivel redus de dificultate),protetica și albiri dentare.
Locatie: București și o arie de 50 km.
Trimit CV la cerere.

Mentiuni: Detin toate documentele necesare atât colaborarii cât ?i exercitarii profesiei de medic.

Medic Specialist Endodontie

Endodont, caut colaborare in Cluj-Napoca 1-2 zile, de preferabil la microscop.

Mentiuni: Nu exclud partea de odontoterapie

Medic stomatolog

Bună ziua, medic stomatolog promotia 2021, am efectuat toate manoperele cu o perioada de practica in :
-profilaxie
-odontologie
-endodonție
-protetica
-chirurgie
-parodontologie
-estetica
caut colaborare, Valea Prahovei, Ploiești, Brașov, mulțumesc

Asistent stomatologic

Vreau sa ma angajez intr o clinica stomatologica ca asistent.Sunt student la medicina dentara in cadrul UMFCD in anul III. Sunt o persoana ambitioasa, serioasa si foarte prietenoasa.

Mentiuni: Doresc intelegere

Medic chirur-implantolog


Medic chirurg-implantologie

Medic rezident pe chirurgie dento-alveolara caut colaborare pentru manoperele de implantologie si chirurgie( detin fiziodispenser).
Ca si forma de colaborare detin SRL
Ma intereseaza colaborari atat in Bucuresti cat si in afara orasului

Asistenta stomatologie

Caut un loc de munca stabil în cadrul unei clinici de stomatologie de preferat în zona Piața Gorjului, Lujerului, Politehnica.
Sunt studenta în anul 3 la UMFCD, sunt o persoana serioasă, disciplinata, energica și sociabilă.

Medic stomatolog caut colaborare

Medic stomatolog generalist, absolvent al UMF "Carol Davila" promotia 2018, in prezent medic rezident anul II Stomatologie Generala, cu dorinta de specializare pe endodontie si protetica, caut colaborare de lunga durata pe stomatologie generala cu cabinet/ clinica in Bucuresti. Sunt o persoana capabila, serioasa, energica, pozitiva, atenta la detalii, cu dorinta de a deveni o mai buna versiune a mea si de a aprofunda cunostintele, accept pareri si sfaturi, dorind sa lucrez intr-un mediu placut si prietenos si de a realiza manopere stomatologice de inalta calitate.
Merg si particip la congrese, workshop-uri practice de perfectionare pe endodontie si protetica, detin SRL, parafa, asigurare de malpraxis, toate actele fiind la zi.

Medic stomatolog

Medic stomatolog, specializare protetica dentara, doresc colaborare cu o clinica/cabinet stomatologic in regim part time/full time.
Manoperele efectuate pana acum includ: tratamente endodontice sistem rotativ, extractii, protetica fixa si mobila, preluarea urgentelor.

Mentiuni: Experienta clinica 5 ani

Asistenta medicala

Caut loc de munca pe post de asistenta medicala in stomatologie. Sunt studenta in anul 4, la UMF “Carol Davila” si am experienta in domeniu de 2 ani.

colaborare chirurgie dento-alveolară

Medic specialist chirurgie dento-alveolară, experiență de 3 ani caut colaborare cu cabinete stomatologice din Cluj sau împrejurimi. Dețin fiziodispenser și instrumentar.

Studenta asistenta stoma

Sunt studentă în anul 4 la UMF Carol Davila și sunt în căutarea unui post de asistenta intr un cabinet stomatologic. Sunt interesată în special de endodonție și stomatologie generală. Disponibilitatea mea este marți și miercuri. Am experiență la scaun și pot furniza CV la cerere.

Mentiuni: Este de preferat un cabinet aproape de o gura de metrou pentru acces rapid, insa nu e un criteriu obligatoriu

Ortodontie

Medic rezident Ortodontie în an terminal, caut colaborări pe partea de ortodontie în Cluj-Napoca și împrejurimi.

Medic stomatolog colaborare

Medic stomatolog, promotia 2020, rezident anul 2 Stomatologie Generala, doresc o colaborare part-time, de 2-3 zile pe saptamana, pentru efectuarea manoperelor de profilaxie, odontoterapie, endodontie nivel mediu de dificultate.

Mentiuni: Detin SRL

  • 2022-09-30
  • Bragadiru, Bucuresti, Bucuresti
  • 0745028093

Medic Stomatolog Life Dental Spa Bulevardul Unirii

Life Dental Spa, prima clinică stomatologică holistică LASER din România îți oferă:
acces la tehnologie laser, de ultimă generație
posibilitatea de a realiza tratamente minim invazive, cu materiale biocompatibile
orientarea pe tratarea cauzelor, nu doar a simptomelor
posibilitatea de a face parte dintr-un colectiv tânăr, profesionist și cu rezultate profesionale și financiare cu mult peste așteptări
totul în locații de top.
APLICĂ ACUM și munca ta va fi apreciată la standarde occidentale!
DESCRIEREA COMPANIEI:
Life Dental Spa este un brand respectat, puternic și dinamic. Misiunea companiei este să ofere pacientilor servicii stomatologice minim invazive, ultra tehnologizate, fără durere și cu materiale biocompatibile cu corpul uman. Life Dental Spa a transformat total abordarea convențională a stomatologiei într-una holistică si înalt integrată biologic. Compania prezintă la nivel național un lant de zece clinici stomatologice și continuă efervescent planul de extindere al companiei atât în România cât și la nivel internațional. Budapesta, Munchen sau Dubai sunt doar câteva dintre țintele pe terment scurt ale Life Dental Spa. Extinderea este exponențială și abordează atât domeniul serviciilor dentare cât și a unor noi linii de business indreptate către laboratoare de tehnică dentară și analize medicale.

bogdan.matei@lifedentalspa.ro