Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

863 anunturi.

Colaborare medic rezident

Bună ziua! Recent absolvent și rezident specialitatea chirurgie stomatologică și maxilo facială, sunt în căutarea unui cabinet stomatologic în județul Cluj ( Cluj -Napoca sau împrejurimi) în vederea colaborării și dobândirii experienței în acest domeniu. Nu sunt interesat de partea financiară pe cat sunt de dobândirea experienței profesionale.
Îmi doresc un cabinet în care să pot oferi o mână de ajutor după terminarea programului la spital. Mulțumesc!

Mentiuni: Program flexibil

Medic stomatolog - stomatologie generala

Medic stomatolog cu 6 ani experienta, sunt interesata de colaborare pe partea de stomatologie generala in Cluj-Napoca. Detin SRL

Medic stomatolog

Bună ziua mă numesc Dr.khaled sunt medic stomatolog cu experiență un ani si jumătate , cu experiența pe endodonție(Endo motor) , chirurgi( extracție si Intervenție chirurgicală) , endodonție odontologie , protetica , pedodonție , Parodontologie) si vorbesc trei limbi romana, engleza, arabă. Caut loc de muncă

Mentiuni: Medic stomatolog

Medic Stomatolog/Endodont

Medic Stomatolog, promotia 2020, specialist Endodontie, caut colaborare/angajare in Bucuresti si imprejurimi.
Am experienta in efectuarea manoperelor de stomatologie generala si endodontie

Asistentă medicală

Asistent medical generalist cu experienta în stomatologie caut post part time luni-vineri 8:00-12:30
Se pot face și ore după amiaza.

Angajare/colaborare

Medic stomatolog, doresc angajare/colaborare ca medic debutant .

Mentiuni: Sunt o fire sociabila, cu putere de munca si doresc sa acumulez cat mai multe cunostinte.

Medic Specialist Ortodont


Medic Specialist Ortodont cu o experienta de 3 ani in diverse cabinete si clinici dentare, doresc colaborare in judetul Brasov si zonele limitrofe.
Ofer CV la cerere.

Asistent medical

Ne marim echipa!
Dental Zen Estetic, clinica stomatologica situatia in sectorul 4 din Bucuresti, cauta asistenta stomatologie cu studii de specialitate. Dorim sa ni se alature o persoana serioasa, atenta la detalii, punctuala, cu abilitati bune de lucrat in echipa si interactionat cu pacientii.

Programul de lucru este de 8 ore, de luni pana vineri. Oferim salariu atractiv si bonusuri anuale.

Daca esti dornic sa te dezvolti si vrei sa te alaturi unui colectiv tanar si profesionist, asteptam CV-ul tau pe contact@dentalzen.ro sau ne poti contacta la 0726231167.

Medic rezident Endodontie

Caut cabinet pentru dezvoltare profesionala. Am lucrat ca asistenta pe perioada anilor de facultate si am realizat igienizari, obturatii, extractii, amprentari, primirea pacientilor, pregatirea cabinetului si a instrumentarului si completarea fiselor pacientilor. Sunt interesata sa lucrez part-time. Multumesc!

Mentiuni: Mesaj/whatsapp/mail

Medic stomatolog cu competenta de implantologie orala

Sunt Mahulea Vasile Leonard, un medic stomatolog cu o experiență practică de aproximativ 8-9 luni în domeniul stomatologiei.
Am dobândit experiență în stomatologia generala precum: igienizări orale(detartraj, periaj profesional, airflow), extracții dentare și obturații coronare. În plus, am inserat două implanturi în cadrul examenului practic al competenței de implantologie pe pacient.
Deși încă sunt la începutul carierei mele sunt dedicat învățării continue pentru a oferi pacienților îngrijirea cea mai bună și actualizată.
Caut oportunități de a-mi continua evoluția în domeniul stomatologiei și de a învăța și mai multe în ceea ce privește implantologia, pentru a deveni un medic stomatolog specializat în această ramură.
Dacă sunteți în căutarea unui medic stomatolog dedicat, care își dorește să se perfecționeze și să aducă o contribuție valoroasă, vă rog să mă contactați pentru a discuta despre posibilitățile de colaborare.

Cazuri clinice -before&after-
instagram: https://www.instagram.com/dentist.mvl/

Mentiuni: Detin SRL pt colaborari

Asistenta stomatologie

Caut loc de munca part time într-un cabinet stomatologic 3 zile pe săptămână 6 ore .Sunt elevă la scoala Postliceală Sanitară, anul 3 .

Medic stomatolog debutant

Medic stomatolog debutant, am terminat studiile în anul 2023 iar de-a lungul timpului am efectuat manopere precum obturatii, igienizări, amprentări, slefuiri si extracții simple.
Caut un cabinet unde sa îmi pot perfecționa practica și sa pot dobândi noi cunoștințe.

Medic stomatolog caut colaborare

Absolventă a Facultății de Medicina Dentară si rezidentă anul I la Ortodonție caut un loc de muncă pentru a dobândi mai multă experiență in domeniul stomatologiei.
În ultimii 3 ani de facultate am mers la cabinete și am realizat diverse manopere precum detartraje, obturații, exctracții.
Sunt o fire sociabilă, responsabilă și dornică de muncă. De asemenea dispun de mașină și pot să mă deplasez fără probleme în afara Bucureștiului.

Medic specialist ortodont caut colaborare


Medic specialist ortodont caut colaborare cu clinici stomatologice în județul Neamț, Bacău, Iași, Suceava și împrejurimi.

Mentiuni: Detin SRL. Pot oferi CV la cerere.

Medic stomatolog

Absolventa UMF Târgu Mureș 2022 și medic rezident endodontie București,doresc colaboare cu cabinet/clinică pentru un post de medic stomatolog , menționez ca am efectuat proceduri precum tratarea cariilor dentare, anestezii, amprente, extracții simple, tratamente endodontice pe dinti monoradiculari , utilizarea digii, sigilări, fluorizări, detartraje, periaje profesionale și airflow. Deși experiența mea clinică este limitată, sunt nerăbdătoare să învăț și mi ar place sa fac parte dintr o echipa in cadrul careia sa ma pot dezvolta fiind o persoana determinata, ambitioasa si dornica sa invete de la medici cu experienta.

Pagina 10 / 58