Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

1862 anunturi.

Serviciu de împrumut de încredere

Credit rapid de împrumut și finanțare
Sunt un creditor privat care oferă împrumut între indivizi serios și cinstiți. Rata dobânzii mele este de 3%. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați-mă prin e-mail, unde sunt numărul meu Whatsapp și lăsați-mi suma pe care doriți să o împrumutați și cuantumul de rambursare a sumei. Pentru mai multe informatii. E-mail pentru a contacta: valerie12dunet@gmail.com sau whatsapp: +33751896973

Mentiuni: Pentru mai multe informatii. E-mail pentru a contacta: valerie12dunet@gmail.com sau whatsapp: +33751896973

Medic stomatolog - rezident

Medic stomatolog, rezident in specialitatea chirurgie OMF, caut colaborare/angajare part time intr o clinica/cabinet in Bucuresti. Mai multe detalii la telefon sau pe e-mail.

Mentiuni: Detin SRL.

Medic stomatolog fara experienta

Medic stomatolog, absolventa a promotiei 2020, fara experienta, caut loc de munca in Bucuresti.

Mentiuni: Am mai lucrat pe timpul facultatii ca si asistenta.

colaborare chirurgie orala si implantologie

Se ofera servicii in regim de colaborare (SRL) in vederea rezolvarii cazurilor de chirurgie orala si implantologie in Bucuresti si judetele vecine.
Se asigura consultanta in elaborarea planurilor de tratament precum si rezolvarea in conditii de siguranta a oricarui caz, experienta in gestionarea atrofiilor osoase severe, augmentari osoase, sinus lift, interventii de tip all on 4, all on 6.
Mentionez ca detin si folosesc in totalitate instrumentarul si aparatura proprie.
Medic specialist chirurgie oro-maxilo-faciala

Angajam medic stomatolog

Clinica Ascendent Moreni ,jud Dambovita cauta colaboratori medici stomatologi generalisti si endodonti pentru a-si mari echipa.Venituri motivante,dotare complexa si colegi simpatici! Asteptam cv -urile la adresa i.cresneac@gmail.com.Tel 0732799084

parodontolog si ortodont

Clinica stomatologica din Bucuresti, cauta parodontolog si otodont,chiar si rezidenti. Cv urile va rog sa le trimiteti pe adresa de mail contact@3dlab.center

Asistenta medicala

Studentă anul 3 AMG,sunt în căutarea unui loc de munca în stomatologie dar nu numai..am lucrat intr o Clinica Stomatologică 2 săptămâni..îmi doresc să învăț și să mă perfecționez in frumoasă meserie de Asistent Medical !

Mentiuni: Contract de munca!

Medic dentist caut program part-time

Medic dentist generalist 6 ani experiență, caut program part-time la un cabinet stomatologic din sectorul 2, 3, 4. BUCURESTI
L, Mi, Vi dimineata; Ma, Joi după amiaza.

Mentiuni: 0729738434

Dr.Stomatolog

Ofer servicii de Stomatologie Generala,cabinete,clinici,spitale, in regim de part-time, full-time, experienta profesionala 8 ani. Sant cu actele la zi detin PFA Detalii la telefon

Mentiuni: Ofer si Cer seriozitate

Caut colaborare

Salutare! Sunt medic rezident in cadrul specializarii protetica dentara in anul 2, absolvent al promotiei 2018, caut colaborare in Cluj-Napoca sau imprejurimi pe partea de stomatologie generala!
Pentru alte intrebari sau detalii ma puteti contacta la nr de telefon/whatsapp: 0746 069 016

STUDENT IN ANUL 5

Bună ziua! Sunt student in anul V la facultatea de Medicina Dentara UMFCD. Caut loc de munca pe post de asistent, Part-time, la un cabinet/clinica stomatologica. Sunt o persoana punctuala, comunicativa ,dornica de a invăța lucruri noi.

Mentiuni: Va stau la dispozi?ie pentru detalii.

Colaborare chirurgie orală/implantologie

Medic specialist chirurgie OMF, caut colaborări cu cabinete stomatologice in vederea efectuării manoperelor de chirurgie orală/implantologie.

Eleva postliceala sanitară caut cabinet

Eleva postliceala sanitară caut cabinet dentar.
Sunt elevă la școala de asistente medicale, vârsta 36 ani, experiență în stomatologie, caut loc de munca part-time. Stiu partea de sterilizare și instrumentarul stomatologic, anestezice, ace de canal etc.
De preferat în sectorul 2,3,4. Dimineata până în 13:00 L,MI
14:00-20:00 MARTI,JOI

Mentiuni: 0729738434 whatsapp

Parodontologie

Medic rezident parodontologie, an 2, doresc colaborare cu un cabinet sau clinica dentara.

Mentiuni: Pentru CV, va rog trimiteti mail

Asistenta medicala part-time

Bună! Mă numesc Platagă Adelina, studentă în anul V la Facultatea de Medicina Dentară , caut cabinet dentar în vederea unei colaborări pentru postul de asistentă part-time în funcție de programul de la facultate.
Menționez faptul ca fac practica în domeniu încă din primul an de facultate și am experiență în câteva domenii: stomatologie generală, pedodonție, chirurgie dento-alveolara si implantologie .
Sunt o persoana punctuală, muncitoare, ofer seriozitate și sunt deschisă spre a învăța lucruri noi.