Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Oferte - Stomatologie

13616 anunturi.

Cautam asistenta medicala pentru cabinet stomatologic in Alba Iulia

va rog CV la email

Suntem in cautarea unui medic stomatolog cu ceva experienta , pentru stomat

Cautam medic stomatolog pentru colaborare in stomatologie generala , candidatul trebuie sa aiba o experienta minima , curajos , si dornic de a invata lucruri noi si harnic.cv la email

medic stomatolog

cabinet cu sediul in Arges cauta colaborare cu medic stomatolog.
se lucreaza 2 zile pe saptamana.

ASISTENTA STOMATOLOGIE

Clinica ZEEDDENT isi mareste echipa. Dorim in echipa noastra inca o asistenta pentru stomatologie. Daca esti o persoana responsabila si dornica sa inveti lucruri noi sau sa pui in aplicare ceea ce ai invatat deja in domeniul stomatologic, nu ezita sa ne trimiti CV-ul tau pe adresa: zeeddentclinic@yahoo.com

Mentiuni: Adresa clinicii: Tepes Voda 55, Sector 2, Bucuresti.

Receptie clinica stomatologica


Crystal Dental Clinic, una dintre cele mai renumite clinici stomatologice din București, cauta personal de recepție dedicat si motivat pentru a se alătura echipei.
Candidatul ideal va fi o persoana energica, cu o atitudine pozitiva, care are abilitați excelente de comunicare si organizare.
Responsabilitățile includ asigurarea unei experiențe pozitive pentru pacienți, gestionarea programărilor si a dosarelor pacienților, precum si răspunsul la întrebări si apeluri telefonice.

Cerințe:
Experiența anterioara in domeniul serviciilor medicale sau in serviciile pentru clienți
Abilitați excelente de comunicare si organizare
Persoana energica si cu o atitudine pozitiva
Capacitatea de a lucra intr-un mediu activ si de a se adapta rapid la schimbări
Abilități bune de utilizare a calculatorului si cunoștințe de baza despre programele de birou
Responsabilități:
Primirea pacienților cu o atitudine pozitiva si cu dorința de a le crea o experiența deosebita
Gestionarea programărilor pacienților si menținerea unui program zilnic precis
Administrarea digitală a dosarelor pacienților
Actualizarea fiselor pacienților cu informațiilor medicale si de contact precise
Răspunderea la întrebările pacienților si la apelurile telefonice
Asigurarea ca sala de așteptare a pacienților este ordonata, curată și primitoare


Oportunitatea de a lucra intr-una dintre cele mai renumite clinici stomatologice din București si de a dezvolta abilități in domeniul sănătății si al serviciilor pentru clienți

Asistent stomatologie

Candidatul Ideal
Studii de specialitate (diploma de asistent medical) Bune capacitati de organizare; Implicare pe termen lung; Abilitati de comunicare si relationare cu pacientii; Adaptabilitate la lucrul in echipa. Nivel ridicat de seriozitate si implicare in responsabilitatile zilnice; Atenta la detalii. Minime cunostinte in folosirea calculatorului: Word, Excel, internet, (constituie avantaj) Atitudine proactiva
Descrierea jobului
Pregătirea instrumentarului (dezinfectare, sterilizare) și a pacientului Asistă medicul la diferite proceduri medicale: lucru la patru mâini Pregătirea materialelor specifice fiecărei proceduri Sterilizare.
Descrierea companiei
Crystal Dental Clinic, într-o ambianţă deosebită şi relaxantă, dispune de 9 cabinete amenajate pentru chirurgie, implantologie, endodonţie, protetică, estetică dentară şi facială, ortodonţie, pedodonţie, profilaxie şi prevenţie dentară, camera de sterilizare, o sală de curs şi spaţii destinate administraţiei. Clinica s-a numărat printre primele în România în care a fost aplicată metoda “4 hands dentistry” şi în care accentul a fost pus în egală măsură atât pe partea curativă, cât şi pe partea preventivă.
Te așteptăm în echipă, aplică aici!

Medic parodontist

Crystal Dental Clinic, o clinică stomatologică de renume, este în căutarea unui Parodontolog talentat și cu experiență de minim 3 ani pentru a se alătura echipei noastre medicale de excepție. Suntem dedicați să oferim pacienților noștri cele mai bune servicii stomatologice și îngrijire personalizată, iar un parodontolog cu abilități excelente de comunicare și experiență în tratarea afecțiunilor parodontale joacă un rol crucial în asigurarea sănătății gingiilor și dinților pacienților.
Descrierea jobului
Abilitați :
Comunicare Excelentă cu Echipa Medicală și Medicii Coordonatori:
Sa aibă Viziunea Planurilor de Tratament pe termen lung și pe etape și sa le prezinte ținând cont de nevoile individuale ale pacienților.

Sa utilizeze tehnologia de tratament laser pentru terapia parodontala

Cerințe:
Experiență de minim 3 ani în practica parodontală, cu cunoștințe solide și experiență în tratamentele parodontale și utilizarea tratamentului laser.

Studii de specialitate în parodontologie (rezidențiat) absolvite cu succes.

Orientare către rezultate și capacitatea de a dezvolta planuri de tratament eficiente și personalizate.

Ofertă:
Oportunitatea de a lucra într-o clinică stomatologică de încredere și modernă, cu echipamente și tehnologii de ultimă generație.

Remunerație competitivă și beneficii suplimentare.

Sprijin pentru dezvoltarea profesională și acces la programe de formare și educație continuă în domeniul parodontologiei și al tehnologiei laser.

Asistent dentar - Targoviste

Cautam un asistent stomatologie pentru un centru stomatologic de ultimă generație, dotat cu cea mai nouă tehnologie.

Profilul candidatului ideal:
- Minim 1 an de experiență;
- Avizul de libera practica valabil;
- Persoana empatica, sociabila, profesionista, serioasa, dorind stabilitatea locului de munca

Program de lucru: Full Time

Mentiuni: Pentru detalii, ne puteti trimite mesaj/CV la numarul 0749099291 (WhatsApp) sau puteti suna. Multumim!

DENTAL ELITE ANGAJEAZA ASISTENT MEDICAL

Clinica Dental Elite angajează asistent medical generalist full time, cu studii finalizate, cu sau fără experiență.
Tu ți-ai împlinit visul de a deveni asistentă, noi îți oferim ocazia de a-l continua. Îți dorești să lucrezi într-o atmosferă plăcută, în cadrul unei clinici noi din Bucuresti, dotată cu aparatură de ultimă generație? Vrei să faci parte dintr-un colectiv de profesioniști?
Fă următorul pas și trimite CV actualizat pe adresa de e-mail: andreea.ploscaru@dentalelite.ro

Asistent Medical Stomatologie (Floreasca)

Facem angajari!
Cu o istorie de peste 13 ani, reteaua de Clinici si Laboratoare Smile Dent Team acopera geografia a 3 tari distincte: Italia, Romania si Republica Moldova.
In Romania, la Bucuresti (Str Giacomo Puccini nr 8A) suntem prezenti din 2021, si cautam colegi/colege pentru dezvoltarea echipei de Asistenti Medicali Generalisti.
Suntem experti in reabilitari complete ale cavitatii bucale, ceea ce ne face sa ne dorim colegi cu experienta de stomatologie.
Iata asteptarile noastre de la tine:
experienta relevanta in domeniu;
certificat avizat de la OAMMR;
disponibilitate full time;
spirit de echipa;
Oferim:
contract de munca full time (program in doua tureAM/PM de la 8:00 la 16:00 si de la 12:00 la 20:00, prin rotatie)
salariu fix si plata cu spor 100% pentru orele suplimentare (se lucreaza prin rotatie 1-2 sambete pe luna, pe program 9:00 - 13:00);
mediu de lucru modern, inovator;
echipamente si aparatura de ultima generatie.

Mentiuni: Daca ti-am trezit interesul, asteptam CV-ul tau la adresa andreea.marin@smiledent.md sau ne poti scrie pe whatsapp la numarul 0721537313.

Angajam asistent medical generaist cu sau fara experienta

Clinica Dental Elite angajează asistent medical generalist full time, cu studii finalizate, cu sau fără experiență.
Tu ți-ai împlinit visul de a deveni asistentă, noi îți oferim ocazia de a-l continua. Îți dorești să lucrezi într-o atmosferă plăcută, în cadrul unei clinici noi din Brașov, dotată cu aparatură de ultimă generație? Vrei să faci parte dintr-un colectiv de profesioniști?
Fă următorul pas și trimite CV actualizat pe adresa de e-mail: hr@dentalelite.ro

Cautam colaboratori medic stomatolog generalist si medic pedodont

Clinica stomatologica Dental Elite Brasov va deschide curand o noua clinica, marindu-si astfel echipa!
Cautam colaboratori medic stomatolog generalist si medic pedodont pentru a se alatura colectivului nostru de profesionisti si a lucra intr-un ambient placut, dotat cu echipamente de ultima generatie. Portofoliul de pacienti reprezinta un avantaj.
Calitatile viitorilor nostri colegi sunt, printre altele, profesionalismul, seriozitatea, dorinta de a face performanta in medicina dentara, buna colaborare cu restul echipei in vederea obtinerii celui mai bun plan de tratament, comunicarea si empatia fata de pacienti.
CV-ul actualizat se poate trimite pe adresa hr@dentalelite.ro, cu specificarea in titlu - "Clinica Brasov".

Echipa Princess Cabinet cauta colaboratori !

Dorim sa gasim un doctor stomatolog cu care sa colaboram pe lunga durata ! Daca esti interesat si cauti un loc de munca in care te simti comfortabil si intr-un mediu placut iti asteptam cv-ul pe princesscabinetsocial@gmail.com sau pe whatsapp la numarul : 0737252252. In urma evaluarii cv-ului va com contacta noi pentru interviu.

Zona : Avem 4 cabinete stomatologice in zona sectorului 6 (3 cabinete) si in Militari Residence (1 cabinet) asa ca in urma interviului putem discuta despre locatie si sa alegem o locatie unde va este si dumneavoastra comod sa ajungeti .

Multumim,
Echipa Princess Cabinet

Contact : princesscabinetsocial@gmail.com
0737252252

Colaborare medic endodont

Cabinet stomatologic Heinerich din Dr. Taberei, zona Favorit (langa statia de metrou), caut colaborare cu medic endodont specialist part time. Se plateste la procent, cu contract de colaborare.
Tratamentele se fac la microscop cu sistem VDW Gold Reciproc cu apexlocator. Puteti trimite CV pe adresa de mail dalilaandrusca@gmail.com , telefon 0744.209747

Asistent medical

Clinica HM DENT isi mareste echipa!

Clinica se afla pe strada Viesparilor, nr.51, sector 2, vis-à-vis de Spitalul Colentina
Cautam o persoana energica, cu experienta, minim 2 an (absolventa a unei scoli de asistent medical (diploma si aviz de libera practica)), punctuala, spirit de echipa, comunicativitate, limba engleza nivel mediu, pasionata de meseria pe care o practica, ce isi doreste sa lucreze intr-un mediu placut.
Descrierea jobului:
- asista medicul stomatolog in timpul tratamentului dentar
- asigura pregatirea materialelor necesare tratamentelor dentare conform instructiunilor medicului
- curatare / sterilizare instrumentar medical
- asigura dezinfectia uniturilor dentare dupa fiecare pacient
- asigura pregatirea cabinetului pentru desfasurarea optima a actului medical.
- evidenta stoc materiale
- evidenta pacienț

Daca esti interesata asteptam cv-ul tau pe adresa clinicii

Mentiuni: Program de lucru: 8 ore pe zi, de luni pana vineri 10:00-18:00

Pagina 237 / 908