Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Oferte - Medicina - Constanta

290 anunturi.

ASISTENTI MEDICALI AUSTRIA

ASISTENTI MEDICALI GENERALISTI

Vrei sa profesezi in Elvetia, Germania, Italia sau Austria, ca Asistent Medical, dar nu cunosti limba tarii si nici nu stii ce demersuri trebuiesc facute pentru a-ti obtine recunoasterea profesionala?

ATENTIE!! Recunoasterea Profesionala este un document eliberat de autoritatile din tara in care vrei sa profesezi, NU DIN ROMANIA!


Noi vă putem ajuta să studiați limba germană/italiană, să vă intocmim dosarul de recunoaștere profesională, iar apoi să profesați LEGAL, ca asistent medical.

Vă stăm la dispoziție, dacă aveți întrebări, la telefon: 0760.387.404

Mai multe detalii gasiți in linkul de mai jos: https://european-freedom.eu/recunoastere-profesionala-elvetia-asistenti-medicali/

ASISTENTI MEDICALI ITALIA

ASISTENTI MEDICALI ITALIA
(Asistenti Medicali Generalisti – inclusiv fara experienta) - +40760387404

https://european-freedom.eu/recunoastere-profesionala-italia-asistenti-medicali/

Intocmim dosarele de recunoastere profesionala pentru asistentii medicali ce doresc sa profeseze in Italia, Franta, Germania, Austria, Anglia, Elvetia.
DOSAR RECUNOASTERE PROFESIONALA
ATENTIE!! Recunoasterea profesionala se obtine doar de la autoritatile din tara in care doriti sa profesati!

Ne putem ocupa si in cazul celor ce nu sunt in Romania.

Mai multe detalii disponibile pe www.European-Freedom.eu sau la telefon 0760387404

Farmacist Farmacovigilență

În prezent, suntem în căutarea unor Farmaciști care să dețină experiență pe Farmacovigilență

Calificări:
- 1-2 ani experiență în PV (background în farmacie sau conex medical;
- Cunoașterea limbii engleze la nivel avansat (certificarea nivel C1 reprezintă un atu important);
- Nu excludem experiența în farmacie cu studii în farmacovigilență.

Activitate: Posibilitatea de a lucra Remote/ home based, dacă nu sunteți din București, sau office based dacă sunteți din zonă.

Main Responsibilities:

- Review of literature articles from global literature searches for investigational products, marketed products and class: identify ICSRs and send them to case processing, identify potential signals and flag them for secondary review,
- Identify articles containing safety information relevant for inclusion in periodic reports. Review is done in literature database;
- Triage of literature cases received from other sources: local literature, E2B downloads from EudraVigilance, E2B cases received from business partners, CIOMS or other formats received from partners and other pharma companies, ICSRs identified by EMA MLM service;
- Common Mailbox monitoring, and other.

Dacă te aliniezi cerințelor anterioare și pentru a vă oferi mai multe detalii, sunați de L-V între 9 -17 la nr. de telefon - 0751022790.
Mulțumesc!

  • 2023-05-08
  • Bucure?ti sau Remote, Toate judetele
  • 0751022790

Cursuri medicina preventiva cu perspective de colaborare. 1/8.

Profilaxia este un ansamblu de masuri si mijloace care anihileaza cauzele de imbolnavire.
Si sistemul imun anihileaza cauzele de imbolnavire. Doar ca sistemul imun far profilaxie realizeaza sarcinile preventive ale organismului in proportie de 60-70%, in timp ce sistemul imun impreuna cu profilaxia realizeaza toate sarcinile preventive.
Cu profilaxia asociata sistemului imun, organismul poate chiar sa vindece afectiuni aflate in faze incipiente.
Desi este recunoscut faptul ca prevenirea este mai simpla dacat vindecarea exista mijloace profilactice folosite rar sau deloc iar contributia mijloacelor preventive la profilaxie este putin cunoscuta.
Ca dovada incercati sa enumerati masurile preventive si sa evaluati contributia lor la profilaxia generala.
Indiciu: incepeti cu igiena 7%, vaccinurile 9%, alimentatia 7%, activitatea fizica 8%, odihna 5%. Procentele reprezinta contributia la profilaxie si pentru urmatoarele mijloace profilactice sunt 11%, 6%. 12%, 3%, 8%, 16%, 3%, 3%, 2%.
Cele cinci masuri si mijloace enuntate mai sus sunt cele mai utilizate. Ele insumeaza 36% din profilaxie iar pentru cei mai multi oameni insumeaza si mai putin deoarece activitatea fizica, regulile de nutritie sau chiar reguli de odihna sunt frecvent ignorate.

Mentiuni: Studiaza mijloacele preventive si profita de ele in viata de zi cu zi. Colaborare cu 90% din castig si asigurare medicala. Colaborare posibila imediat pentru obiective financiare majore.

Cursuri medicina preventiva cu perspective de colaborare. 4/8.

Cauzele de imbolnavire sunt des ignorate de cei mai multi oameni.
Un exemplu notoriu este inutilizarea activitatii fizice, sedentarismul regasindu-se intre cauzele a numeroase afectiuni.
Sportul practicat de placere previne bolile, absenta lui este cauza de imbolnavire. In mod asemanator fiecare mijloc preventiv inutilizat devine cauza de imbolnavire deoarece organismul este privat de protectia lui.
Mijloacele preventive anihileaza cu succes majoritatea cauzelor de imbolnavire. Exista insa si cauze de imbolnavire problematice, pentru care profilaxia este insuficienta: microbii, stresul, modificarile genetice ereditare sau dezvoltate in cursul vietii si degenerarea.
Microorganismele, aflate in continua evolutie, sunt imprevizibile si ameninta mereu bariera sistem imun--vaccinuri--igiena.
Pentru combaterea stresului exista mijloace destul de eficiente doar ca aceste mijloace sunt in general inutilizate.
Modificarile genetice pot fi ameliorate cu ajutorul profilaxiei si avem asteptari mari de la ingineria genetica.
Problemele degenerative nu pot fi prevenite dar pot fi intarziate chiar cu ajutorul mijloacelor preventive. Si ingineria genetica va intarzia degenerarea.

Mentiuni: Studiaza mijloacele preventive si profita de ele in viata de zi cu zi. Colaborare cu 90% din castig si asigurare medicala. Colaborare posibila imediat pentru obiective financiare majore.

Cursuri medicina preventiva cu perspective de colaborare. 5/8.

Sportul inseamna 8% din profilaxie dar din nefericire putina lume beneficiaza de aceste procente pentru ca activitatea fizica este abordata eronat sau nu este practicata deloc.
Pentru a contribui la profilaxie, miscarea presupune un anumit efort pentru ca organismul sa beneficieze de schimbari metabolice ce rezulta de exemplu dupa 35 de minute de alergare.
Plimbarile in parc, pe jos sau cu bicicleta, nu pot fi incadrate ca sport pentru ca nu schimba metabolismul in modul necesar profilaxiei.
Odata cu inaintarea in varsta sportul devine din ce in ce mai important pentru prevenirea bolilor. Dupa 45-50 de ani sunt necesare doua tipuri de activitati fizice, una de anduranta asa cum sunt inotul sau alergarea si o activitate sportiva care sa mentina active conexiunile dintre aparatul locomotor, ochi si creier, asa ca baschetul sau tenisul de masa.
In sport majoritatea regulilor sunt comune pentru toata lumea dar exista si reguli diferite de la o persoana la alta.

Mentiuni: Studiaza mijloacele preventive si profita de ele in viata de zi cu zi. Colaborare posibila imediat pentru obiective financiare majore cu 90% din castig si asigurare medicala.

Asistent medical

Suntem in cautarea unui Asistent medical generalist cu minim 1 an experienta in Constanta.

Profilul candidatului ideal:
-Studii de specialitate finalizate;
-Minim 1 an experienta, recoltari probe;
-Avizul de libera practica valabil;
-Cunostinte Operare PC.

Mai multe detalii la telefon.

Mentiuni: Astept cu interes CV-urile dvs pe adresa roxanalamasanu28@gmail.com cu subiectul ,,asistent medical” sau pe whatssapp la numarul 0747060387.

Cursuri medicina preventiva cu perspective de colaborare. 6/8.

Alimentatia contribuie cu 7% la profilaxie.
Contributia nutritiei pare mai importanta datorita numarului foarte mare de erori. Exista multe reguli in alimentatie si numeroase modalitati de incalcare a fiecarei reguli, fiecare eroare de nutritie fiind capabila sa genereze probleme de sanatate.
Nevoia zilnica de hrana si numarul mare de erori face ca alimentatia sa fie mai degraba o succesiune de probleme pentru sanatate decat un sprijin profilactic si nu intamplator erorile de nutritie se afla mereu la originea afectiunilor cu cauze multiple.
Alimentatia sanatoasa inseamna pur si simplu alimentatie fara erori.
Principiile alimentatiei corecte genereaza reguli atat similare pentru toata lumea cat si diferite de la o persoana la alta.
Cel mai interesant capitol nutritionist trateaza alimentele intolerate si cele prietenoase, ambele diferite de la o persoana la alta.
Alimentele intolerate se diversifica in cursul vietii si trebuiesc identificate periodic fie cu analize, fie prin asocierea alimentatiei cu alte mijloace preventive.
Alimentele prietenoase, putine la numar, se regasesc in analize printre alimentele perfect tolerate si pot fi identificate prin corelarea alimentatiei cu alte mijloace preventive.
Dietele prestabilite se recomanda a fi inlocuite cu experimente pe baza principiilor pentru o alimentatie corecta, altfel spus, nu mancati ce spune nutritionistul ci invatati ce stiu nutritionistii pentru a elabora propria dieta.

Mentiuni: Studiaza mijloacele preventive si profita de ele in viata de zi cu zi. Colaborare posibila imediat pentru obiective financiare majore cu 90% din castig si asigurare medicala.

Cursuri medicina preventiva cu perspective de colaborare. 7/8.

Odihna include patru aspecte: somnul, recreatia, odihna pentru organele interne si odihna pentru sistemul endocrin.
Somnul, necesar pentru intregul organism, si recreatia, imperios necesara pentru functiile psihice, se dovedesc a fi mereu insuficiente.
Odihna organelor interne este asigurata de somn si de mijloacele preventive care dispun de masuri specifice fiecarui organ. Pentru inima de exemplu, joggingul contribuie la buna-starea ei, sportul de placere ajutand organele responsabile cu circulatia fluidelor sa se odihneasca mai bine, in timp ce, la polul opus, fiecare kilogram in plus oboseste inima.
Organismul dispune de resurse modeste pentru odihna sistemului endocrin, in schimb, mijloacele preventive sunt bogate in astfel de resurse. Exista chiar un mijloc preventiv cunoscut de toata lumea
care joaca un rol de exceptie in odihna sistemului endocrin, el singur aducand un mare plus in calitatea vietii. Si, total lipsit de sens, acest mijloc preventiv exceptional este mijlocul profilactic cel mai putin utilizat.

Mentiuni: Studiaza mijloacele preventive si profita de ele in viata de zi cu zi. Colaborare posibila imediat cu 90% din castig. Asigurare medicala inclusa.

Cursuri medicina preventiva cu perspective de colaborare. 8/8.

Prevenirea bolilor reprezinta adevarata arta medicala deoarece experienta dovedeste ca reparatia in medicina poate fi problematica cand sanatatea nu este protejata.
Si prin definitie, medicina este stiinta care (intai) previne si (apoi) vindeca bolile.
Profilaxia ca arta medicala sta la indemana fiecarui om pentru ca, in afara de vaccinuri, mijloacele preventive depind putin sau deloc de clinici sau cabinete medicale, dar depind clar de stilul de viata, de felul cum fiecare om utilizeaza zilnic mijloacele profilactice.
Si cum fiecare organism se confrunta permanent cu cauzele de imbolnavire, este normal ca mijloacele preventive sa fie mereu active, incluse in viata de zi cu zi.

Mentiuni: Studiaza mijloacele preventive si profita de ele in viata de zi cu zi. Colaborare posibila imediat cu 90% din castig. Asigurare medicala inclusa.

ASISTENTI MEDICALI - Elvetia, Germania, Italia, Austria

Esti ASISTENTI MEDICAL GENERALIST SI VREI SA OBTII UN LOC DE MUNCA IN: Elvetia, Germania, Italia, Franta, Austria ?

Agentia noastra de servicii, cu peste 20 ani de experianta, te poate ajuta cu toate demersurile birocratice (obtinere recunoastere profesionala, cursuri de limbi straine, etc.) ca tu sa poti candida pentru un loc de munca!

Pentru a lucra in spitale publice si private din ELVETIA (Zurich, St. Gallen, Aargau, Thurgau)

NU PERCEPEM COMISIOANE DE MEDIERE! Va oferim sprijin pentru obtinerea recunoasterii profesionale, cursuri interactive de limba germana/italiana/franceza/engleza, obtinerea permisului de munca.

DOSAR RECUNOASTERE PROFESIONALA (Asistenti Medicali Generalisti – inclusiv fara experienta) Intocmim dosarele de recunoastere profesionala pentru asistentii medicali ce doresc sa profeseze in Italia, Franta, Germania, Austria, Franta, Elvetia.

ATENTIE!! Recunoasterea profesionala se obtine doar de la autoritatile din tara in care doriti sa profesati! ATENTIE!! Salariul mentionat este orientativ pentru Elvetia!

Suntem in domeniu de peste 20 ani si de serviciile noastre au beneficiat mii de asistenti medicali, care si-au obtinut toate documentele necesare si acum profeseaza in strainatate. SUNA ACUM SI NOI TE AJUTAM SA PROFESEZI LEGAL IN STRAINATATE!

Mai multe detalii disponibile pe European-Freedom.eu sau la telefon 0760387404

  • 2023-04-29
  • Elvetia, Germania, Italia, Austria, Toate judetele
  • 0760387404

Asistent medical generalist -Constanța

Suntem în căutarea unui Asistent medical generalist cu minim 1 an experiență, inclusiv recoltari probe biologice pentru un centru medical din Constanța.


Profilul candidatului ideal:

Studii de specialitate finalizate;
Minim 1 an experiență, recoltări probe;
Avizul de liberă practică valabil;
Cunoștințe Operare PC.


Program de lucru: Full-time, L-V de la 08.00 la 17.00 + 2 sâmbete pe luna cu program de la 07.30-15.00.
Oferta salarială: 3000 lei net + bonuri de masa de 15 lei / zi.
Forma de colaborare: CIM.
Locație: Strada Constantin Hurmuzache, Constanța.

Mentiuni: Astept cu interes CV-urile dvs pe adresa roxanalamasanu28@gmail.com cu subiectul ,,asistent medical” sau pe whatssapp la numarul 0747060387.

Medic Dermatolog la DermaControl Târgoviște

Ești în căutarea unei oportunități de a lucra ca medic dermatolog într-o clinică modernă și cu tehnologie de ultimă generație? Alătură-te echipei noastre de profesioniști la DermaControl Târgoviște!

Avem condiții super-avantajoase și o echipă excelent pregătită care te așteaptă să îți dezvolți cariera alături de noi.

Ne găsești la sediul noștru din orașul Târgoviște, unde te așteptăm să ne cunoaștem!

Mentiuni: Trimite-ne CV-ul tau la: office@dermacontrol.ro ?i hai sa î?i scriem împreuna povestea succesului! Te a?teptam sa faci parte din echipa DermaControl! Ne gase?ti ?i online la dermacontrol.ro!

Cursuri medicina preventiva cu perspective de colaborare. 2/8.

Cand profilaxia este incompleta, indiferent cat de puternic ar fi sistemul imun, organismul nu realizeaza toate sarcinile preventive si devine vulnerabil la imbolnaviri. De exemplu, fara vaccinuri organismul este vulnerabil la microbi.
Absenta oricarei masuri profilactice genereaza vulnerabilitate deoarece organismul este privat de protectia acelei masuri.
Dispunem de clinici, cabinete, spitale, asigurari medicale, dar preventia ramane insuficienta si consecintele se resimt in calitatea vietii: imbolnavirile sunt de zeci de ori mai numeroase decat ar trebui si tot mai multi oameni au tot mai multi ani din viata probleme cronice.
Paradoxal, multa lume isi asuma constient riscuri de imbolnavire cand ignora mijloace preventive din cele mai cunoscute sau cand suprasolicita sistemul imun cu obiceiuri nocive.
Este clar ca latura preventiva a medicinii trebuie impulsionata cu atat mai mult cu cat profilaxia are o eficienta exceptionala.

Mentiuni: Studiaza mijloacele preventive si profita de ele in viata de zi cu zi. Colaborare posibila imediat cu 90% din castig. Asigurare medicala inclusa.

Cursuri medicina preventiva cu perspective de colaborare. 3/8.

Avantajele mijloacelor preventive sunt eficienta remarcabila, costurile derizorii sau nule, prelungirea vietii, pastrarea starii de sanatate pana la varste inaintate, absenta oricaror contraindicatii.
Dezvantajele profilaxiei sunt regulile diferite de la o persoana la alta.
Eficienta profilaxiei pe obiective si categorii de afectiuni se prezinta astfel:
mentinerea sanatatii organelor interne 97 - 99%;
mentinerea functiilor psihice 93 - 98%;
mentinerea functiilor locomotorii 98%;
mentinerea mobilitatii 93 - 98%;
mentinerea vazului 92 - 95%;
mentinerea auzului 96%;
afectiuni cardiovasculare 98%;
afectiuni ale organelor digestive 99%;
diabet 97%;
afectiuni ale aparatului respirator 90 - 96%;
afectiuni endocrine 91 - 97%;
afectiuni renale 90 - 93%;
cancer 92 - 98%;
dementa 90 - 95%;
afectiuni ale dintilor si gingiilor 40 - 60%.

Mentiuni: Studiaza mijloacele preventive si profita de ele in viata de zi cu zi. Colaborare posibila imediat cu 90% din castig. Asigurare medicala inclusa.

Pagina 15 / 20