Contul meu - Adauga anunt

Pentru a adauga un anunt te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi.

Username:
Password:
 

Mi-am uitat parola | Creare cont

Cauta anunt

Rubrica:
 
Judetul:
Cuvantul:
 

Locuri de Munca - Cereri - Stomatologie

856 anunturi.

Asistent medical stomatologie

Studenta la Facultatea de stomatologie, in anul IV si caut loc de munca intr un cabinet stomatologic cu program flexibil.

Mentiuni: Experienta de peste 6 ani ?i cu un program bine stabilit la facultate .

Asistent Dentar Part-Time - Justin Ursache

Stimate Domnule/Doamnă Doctor,

Numele meu este Justin Ursache, un student ambițios și dedicat în anul 5 la Facultatea de Stomatologie a UMF Carol Davila din București.
Pe parcursul studiilor mele, mi-am însușit competențe teoretice solide și am participat la numeroase sesiuni practice, însă sunt avid după oportunități de învățare care să îmbine cunoștințele academice cu practica medicală zilnică. Sunt în căutarea unui loc de munca, alaturi de un mentor deschis și comunicativ, care să prețuiască schimbul de cunoștințe și să fie dispus să ghideze un tânăr stomatolog în devenire.

Apreciez transparența și comunicarea deschisă, fiind pregătit să discut orice aspect al procesului terapeutic, inclusiv eventualele provocări sau nemulțumiri. Consider că acesta este fundamentul unei colaborări productive și a creșterii profesionale.

Disponibilitatea mea este flexibilă, însă aș prefera un program ce poate fi ajustat în jurul obligațiilor academice, cu disponibilitate sporită în weekend-uri și diminetile săptămânii. Sunt entuziasmat la perspectiva de a contribui la echipa dumneavoastră și sunt gata să îmi asum responsabilități care să-mi consolideze abilitățile profesionale.

Disponibilitatea mea este aranjată în jurul cursurilor universitare, fiind capabil să lucrez în următoarele intervale orare:

Luni: 10:00 - 11:00 și 16:00
Marți: 14:00 - 17:00
Miercuri: 9:00 - 16:00
Joi: după ora 15:00
Vineri: după ora 14:00

Cu respect,
Justin Ursache


Mentiuni: Loc de munca part-time

Implantologie / Chirurgie / Cluj-Napoca

Medic specialist chirurgie dento-alveolara, ofer servicii de implantologie, adiții osoase etc.
Dețin aparatura necesara

Mentiuni: Ma deplasez pe o raza de 150km

Medic stomatolog generalist

Sunt absolventă a UMF “Carol Davila” București, promoția 2023 și doresc să colaborez cu un cabinet/clinică stomatologică în vederea efectuării manoperelor de stomatologie generală. Mentionez ca am experiență, in manoperele realizate de mine numărându-se: igienizări dentare profesionale, albiri dentare, obturații, tratamente de canal, protetica fixă pe dinți naturali si pe implanturi(punți, coroane, fațete dentare), extractii. Dețin portofoliu cu toate manoperele menționate mai sus și îl pot trimite la cerere.

Disponibil pt colaborare chirurgie

Colaborare pentru manopere de chirurgie/ implantologie Bucuresti/limitrof cat si provincie.
Detin Srl, instrumentar, aparatura.

Student stoma an V

Caut loc de munca pe post de asistent , experienta de 2 ani pe toate ramurule mai putin orto.
Disponibilitate: Marti, Miercuri dupa ora 12, Vineri dupa ora 14.

Mentiuni: fara oferte de genul 10/20 ron/h

cautam pedodont/inchiriere tura pedo

clinica de lux din zona pipera cautam colaborare cu pedodont sau inchiriere tura pedo, clinica are vechime de 15 ani . cerem experienta practica minim 3-5 ani in domeniu

Medic stomatolog/Endodont

Medic stomatolog promotia 2020 in prezent rezidenta anul 3 endodontie, doresc colaborare in Bucuresti sau in imprejurimi.
Mentionez ca am experienta in efectuarea manoperelor de Stomatologie generala si Endodontie

Colaborare parodontologie

Medic stomatolog specialist la parodontologie, doresc colaborare pentru realizarea de tratamente parodontale (chirurgical, terapie laser si nechirurgical). Mentionez ca am experienta 3 ani in specialitatea parodontologie.

Mentiuni: Pot sa trimit CV. Pentru mai multe informatii va rog mesaj la adresa rezparodonto@gmail.com

Medic specialist protetica dentara doresc colaborare

Buna ziua, sunt medic specialist protetica dentara si doresc sa-mi gasesc un loc de munca intr-o clinica/cabinet de stomatologie unde sa pot pune in valoare cunostintele acumulate pana in prezent si sa ma dezvolta profesional . Pe parcursul anilor de facultate si a colaborarilor cu unele cabinete stomatologice am efectuat manopere de profilaxie,odontoterapie, extractii, experienta 1 an.La nevoie pot trimite CV. Obiectivul meu personal este sa devin un bun protetician lucru pentru care ma

Mentiuni: sunt absolventa medicina dentara (2019) la UMF Carol Davila Bucuresti , absolvit rezidentiatul (protetica dentara) in februarie 2022.Detin PFI.

medic stomatolog urgente

Doresc colaborare cu oameni seriosi care vor sa extinda orarul cabinetului stomatologic si pe timp de noapte pentru asigurarea urgentelor. Specific ca am terminat in anul 2000 si am lucrat multa protetica si automat endodontie rotativ, deci pot rezolva urgente la un standrad ridicat.
Tinand cont de contextul actual probabil ca din ce in ce mai multi oameni vor amana mersul la stomatolog din considerente financiare si vor aparea mai multe urgente.
In speranta unei colaborari astept sugestii. Multumesc

Mentiuni: rog mesaj WhatsApp

Medic stomatolog

Sunt medic debutant, absolventa a facultatii de medicina dentara, dornica de a invata cat mai multe si de a face parte dintr-o echipa intelegatoare cu cei incepatori.

Mentiuni: Am lucrat ca asistenta din anul 3 de facultate pana in anul 6 inclusiv. Pe parcursul anilor am efectuat manopere de profilaxie,odontoterapie,extractii.

Medic stomatolog

Sunt medic debutant, absolventa a facultatii de medicina dentara, dornica de a invata cat mai multe si de a face parte dintr-o echipa intelegatoare cu cei incepatori.

Mentiuni: Am lucrat ca asistenta din anul 3 de facultate pana in anul 6 inclusiv. Pe parcursul anilor am efectuat manopere de profilaxie,odontoterapie,extractii.

Medic endodont

Sunt în căutarea unei colaborări pe termen lung pe partea de stomatologie generala, în special pe endodontie la microscop. Experienta 3ani. Menționez ca sunt dispus sa lucrez pana la 10 ore zilnic, fără nicio problema.

Medic specialist protetica dentara doresc colaborare

Buna ziua, sunt medic specialist protetica dentara si doresc sa-mi gasesc un loc de munca intr-o clinica/cabinet de stomatologie unde sa pot pune in valoare cunostintele acumulate pana in prezent si sa ma dezvolta profesional . Pe parcursul anilor de facultate si a colaborarilor cu unele cabinete stomatologice am efectuat manopere de profilaxie,odontoterapie, extractii, experienta 1 an.La nevoie pot trimite CV. Obiectivul meu personal este sa devin un bun protetician lucru pentru care ma pregatesc continuu, mergand la cursuri de specialitate si asistand medici extrem de priceputi.

Mentiuni: sunt absolventa medicina dentara (2019) la UMF Carol Davila Bucuresti , absolvit rezidentiatul (protetica dentara) in februarie 2022.Detin PFI.

Pagina 22 / 58